Инфо

18. октобар 2018.18. окт 2018.
КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВЕРЕНИШТВА СНС

Постављена три питања

Повереништво Српске напредне странке одржало је у петак конференцију за медије на којој су постављена три питања. Повереник и народни посланик Бобан Бирманчевић имао је питања за правосудне органе, као и за градоначелника Шапца Небојшу Зеленовић, а рекао је да одговори на њих интересују ссве грађане Шапца, али и Србије.
-Прво питање је за Виши суд. Када ће бити донета пресуда по жалби основног јавног тужиоца у Шапцу на ослобађајућу пресуду градоначелнику Зеленовићу? Не питамо шта ће бити у пресуди нити утичемо на њу, само питамо зарад истине и грађана Шапца. Друго питање је за Основно јавно тужилаштво, Више јавно тужилаштво и Министарство унутрашњих послова, а односи се на 72 стана која су у власништву града. Не постоји ниједан документ у ком су ти станови побројани ни у ком пише ко живи у тим становима и на који начин су дељени и да ли неко плаћа порез на њих. Од тих станова буџет Шапца не види ни један динар. Тражимо да надлежни утврде ко је и на који начин доделио та 72 стана, рекао је Бирманчевић.
Треће питање које је Бирманчевић поставио је позив Небојши Зеленовићу и Душану Петровићу на телевизијски дуел, на било којој телевизији.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa