21. mart 2019.21. mar 2019.
Drevna budućnost
KVANTNA MEDICINA KAO DIJAGNOSTIKA,
HOMEOPATIJA KAO LjUBAV: DUŠICA NIKOLIĆ

Drevna budućnost

Da je ime znamenje, znali su još stari Latini. No, vidno je da neko nosi svoje ime kao tesnu kožu, ili izanđalu cipelu, prekratko mu je, ili predugo. Ili je dobio ime po pokojnom dedi, ili pradedi, ili ko zna kome, pa ga nosi onako kako i jeste, tuđe. Ovde ne govorimo o etimološkom značenju, nego o vibraciji imena, a vibracija je ključna reč naše priče. Znamo malo ljudi koji imaju ime koje im „baš dobro stoji“. Dušica Nikolić je jedna od njih. Šapčani je zovu duša. Uvek nasmejana i spremna da pomogne
Iako je diplomirani farmaceut, u neprekidnoj je potrazi za usavršavanjem. Kada je dr Miloš Popović, koga rado pominje, organizovao edukaciju iz homeopatije pri Srpskom lekarskom društvu, bila je u prvoj generaciji onih koji su je završili. Potom je pohađala, takođe pri SLD, edukaciju iz kvantne medicine. Nedavno je dopunila znanje iz nutricionizma, a pre toga iz akupunkture, odakle, kaže, sve izvire.
- Mora sve da se objedini i poveže, zato što sve jedno iz drugog proizilazi. To je holističko poimanje medicine, gde se čovek posmatra kao celina, a simptomi bolesti kao napad na njegov sistem. Mora da se deluje na svim mogućim poljima da bi došlo do ravnoteže u organizmu i da bi se samoizlečenjem dovelo do pobede nad bolešću. Homeopatija je meni najbliskija zato što je najbliža mojoj struci i uvek se vraćam, pored saveta koje dajem pacijentima, a koji su vezani za ishranu i fizičku aktivnost, kao i način lečenja, izradi mojih homeopatskih „bombonica“.
Kada dođete na prvi pregled kod Duše, nađete se u pravom čudu od boja, utisaka, zvukova.“ Lepo“ možete da vidite sve vaše organe na monitoru, da saznate rezultate biohemijske analize, (a niko vam nije vadio krv), šta vam nedostaje u organizmu od minerala, vitamina i ostalih „ina“. Sad već pričamo o kvantnoj, medicini budućnosti. Dušica se „drži“ dijagnostike, kvanti joj pomažu da ubrza proces lečenja.
- U kvantno-informacionoj medicini, ljudsko telo se posmatra kao rešetka u kojoj kruže elektro-magnetni talasi, koji su, u zdravom organizmu, u potpunom skladu. Svaka zdrava ćelija ima svoju idealnu frekvenciju. Bilo kakav upad spolja, stres, bakterija ili virus, dovodi do poremećaja elektromagnetnih talasa, što prouzrokuje bolest.
Kvantno-rezonantni analizator, jedan od onih koje Dušica koristi, dijagnostikuje promene na dva nivoa. Na jednom je tabela koja je analogna biohemijskoj analizi, a na drugom tačke (akupunkturne) koje su različite boje, zdrave su svetlije, a tamnije ukazuju na promenu frekvencije. Ovo zvuči kao savršena prevencija.
- Akupunkturne tačke su prozori u telu-rešetki i služe nam kao medicinski atlas. Na nivou akupunkturnih tačaka može se uočiti promena elektro-magnetne frekvenicije, znatno pre patološke promene. Celo telo deluje kao skup pojedinačnih frekvencija, a bolest može da se posmatra kao uvrnuće tog sistema. Čim dolazi do uvrnuća, dolazi do promene u komunikacionoj sposobnosti između ćelija, a krajnji rezultat je bolest.
Zdravo telo ima elektromagnetnu aktivnost u savršenoj ravnoteži. Kada dođe do disbalansa, dodavanjem em talasa moguće je delovati na ispravljanje, vraćanje EM informacije, „uspostavljanje biostruje koja dovodi do samoiseljenja“. Međutim, kvantni aparati Dušici ukazuju na problem.
- Ukoliko neko od pacijenata želi kvantnu terapiju, ja ga uputim u Beograd, kod nekog ko ima savršenije aparate. Ozbiljnije pacijente upućujem na lekare, a ukoliko se odluče za homeopatski način lečenja, nikako im ne savetujem da prestanu da piju lekove. Volim da se držim svoje struke.
Dušica je jedna od „Maruški“. O terapiji muzikom, Tesli, Verici, Joci i drugima iz benda, pisaćemo drugi put.
SVE JE BEZBEDNO
„Izuzetno je bitan holistički, celovit pristup lečenju, potpomognut modernom tehnologijom. U svim alternativnim granama medicine, posmatramo čoveka kao sklad tela, duše i okoline. U kvantnoj medicini, čovek se posmatra ne kao skup organa, nego kao kondenzovana energija, koja se brzo kreće sistemom različitih vibracija. Aparati kvantne medicine koriste niskoenergetsku bezbednu elektromagnetnu radijaciju, koja može da izazove povoljne efekte na međućelijske procese. Dakle, sve je bezbedno“.

HOMEOPATSKE „BOMBONICE“
„Akupunktura je najstarija grana alternativne medicine (stara je preko 2.000 godina), a homeopatija (i ostale) nastale su iz nje. Znanje iz akupunkture i kvantne medicine pomaže mi da ubrzam delovanje homeopatskih „bombonica“. Prilagodila sam doze današnjem brzom tempu i uslovima života. Posle mesec dana, većina pacijenata ne samo da se oseća bolje, nego zna kada je poboljšanje nastupilo. Kod autoimunih bolesti, pacijenti dugo mogu ostati u remisiji, što znači da bolest može godinama da miruje. Homeopatija ima veliku ulogu u trudnoći, jer žene mogu da je koriste do samog porođaja, kao i tek rođene bebe... Daje značajne rezultate kod klimakteričnih problema. Ljudima koji su “neverne Tome”, uvek preporučujem da probaju homeopatsku terapiju u akutnim situacijama kao što su groznica, ili, visoka temperatura. To je homeopatija hitnih stanja.“

JEDNO SA VASIONOM
„Profesor Drago Đorđević govorio je kako je ceo život želeo da ugleda kvant, najmanju strukturu materije. Kada je pogledao pod specijalnim mikroskopom, ugledao je sazvežđe Jupitera, što znači da smo mi, na najmanjoj čestici, jedno sa vasionom“.
M.Filipović

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa