9. maj 2019.9. maj 2019.
NAPREDNjACI ZAPOČELI PROTESTE ISPRED GRADSKE UPRAVE

Zelenović: SNS politički cirkus

Odbornici i članovi Srpske napredne stranke u Šapcu okupljaju se od utorka u 5 do 12 ispred Gradske uprave i traže ostavku gradonačelnika Nebojše Zelenovića, gde budu do 14 časova, posle čega idu ispred Međuopštinskog istorijskog arhiva. Naprednjaci najavljuju okupljanje i narednih dana.
Gradonačelnik Zelenović je izjavio da to nije ništa novo i da SNS u Šapcu od 2012. pokušava da promeni vlast na nelegitiman način. Posle izbora 2016. godine, na kojima su izgubili, pokušavali da promene vlast i to se zove politički kriminal.
-Oni su zloupotrebili sve institucije, policiju, tužilaštvo, sudove i pokušali su da promene vlast u Šapcu i nisu uspeli. Ja im kažem da neće ni uspeti. Jedini način da se promeni vlast u Šapcu su izbori koji će se desiti kada dođe vreme i siguran sam da ćemo na njima ponoviti dobar rezultat. Čitava politika SNS i Aleksandra Vučića je jedan politički cirkus i ovi ljudi koji sada protestuju ispred zgrade GU su učesnici u tom cirkusu. Aleksandar Vučić je od grada Šapca oteo 30 miliona evra i taj novac je oteo i od meštana Majura i Donjeg šora i svih mesnih zajednica Šapca. Ipak i pored toga grad Šabac ima u budžetu 10 miliona evra i uradiće sve što je po planu predviđeno i odlučeno na Skupštini grada i najpametnije moguće ćemo potrošiti taj novac, rekao je Nebojša Zelenović i dodao da grad, uprkos svemu, taj novac ima zato što ima najbolje organizovanu javnu administraciju, najmanji broj zaposlenih po stanovniku u Srbiji, najbolje organizovana javna preduzeća i ustanove.
M.M.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa