13. jun 2019.13. jun 2019.

Nedeljni horoskop: 13 - 19. jun

Ovan
Ljubav - Ne umete da dobijete ono što hoćete, jer postupate pogrešno, i previše arogantno. Nemojte stupati u konflikt sa Vodolijom, naročito ako je član vaše porodice. Osoba u znaku Riba vas u potpunosti razume.
Posao - Kreativni ste, imate par ekstravagantnih ideja, koje biste mogli da ostvarite relativno brzo.Pojaviće se veoma interesantne ponude, pa vam se savetuje da iskoristite priliku. Moraćete brzo da reagujete.
Zdravlje - Opušteni ste
Bik
Ljubav - Slobodni Bikovi bi tokom ove nedelje trebalo da definišu odnos po pitanju svog emotivnog izbora. Morate se urazumiti i biti manje histerični.Zašto bi sve bilo kako ste vi zamislili?
Posao - Delujete uporno u svojim stavovima,ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama.Odlučite se. Pregovore vezane za inostranstvo ili inostranu firmu je dobro obaviti krajem nedelje.
Zdravlje - Infekcija grla
Blizanci
Ljubav - Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Prija vam samoća.Predložićete partneru da se na neko vreme razdvojite.
Posao - O svakoj ponudi koja vam se nameće ili nudi, bilo da se radi o preseljenju, promeni posla, mesta življenja, uključujući grad i državu, dobro razmislite. Manji novčani dobitak
Zdravlje - U pojedinim slučajevima izvesni su problemi sa zubima ili vidom.
Rak
Ljubav - Slobodni bi konačno trebalo da utvrde koliko je pogrešna odluka da budu pored nekih osoba pored kojih se osećaju ništa manje sami, nego inače.
Dobro razmislite pre nego što povučete konačne poteze.
Posao - Kao da je došlo vreme da neke stvari menjate, u prvi mah vam to neće doneti osećanje sreće, ali nemate razloga za strahovanje. Trebalo bi izbegavati sve ono što vam odvlači pažnju od izvršenja vaših planova.
Zdravlje - Duže spavajte.
Lav
Ljubav - Obratite pažnju na dešavanja u svom domu. Neke mlade osobe mogu imati određene probleme, pa bi vaše razumevanje i pomoć u rešavanju datog stanja stvari dobro došli. Kriza u ljubavi nije od juče.Budite samokritični i priznajte da ste sami krivi za ovu krizu.
Posao - Prepuštate se intrigama, potrebno je zadržati sklad sa svojom okolinom, pa ga ovim samo možete ugroziti.Plahovitost i brzopletost može biti štetna, posebno ako se upuštate u nesigurne poslovne transakcije.
Zdravlje - Proverite krvni pritisak.
Devica
Ljubav - Vaši prohtevi u ljubavi su veliki, a očekivanja nerealna.Ako ste slobodni, moguće je da vam se dopada neko ko često svraća na vaše radno mesto, ali toj osobi kao da nije jasno, u potpunosti baš ,vaše ponašanje.
Posao - Plahovitost i brzopletost može biti štetna, posebno ako se upuštate u nesigurne poslovne transakcije Trenutno vas privlači sve što deluje podsticajno na um. Opasnost se može javiti u vidu tvrdoglavosti i uobraženosti.
Zdravlje - Ne koristite stimulanse, pijte više tečnosti.
Vaga
Ljubav - Odlučili ste da napravite neke promene u svom životu. Do sada su vam takve odluke uglavnom bile neuspešne ali sada imate šansu za uspeh. Jedan Blizanac vam odgovara,vi to znate ali hladno prelazite preko toga.
Posao - Imate sjajnu priliku da konačno popravite svoje finansijsko stanje.
Većina vas je ipak započela mnogo novih planova koji u ovom periodu neće ići tako lako. Uznemirenost može uzrokovati greške.
Zdravlje - Obratite pažnju na zdravlje
Škorpija
Ljubav - Na emotivnom planu biće problema ako partner ne bude spreman na vaše ljubavne izazove Fleksibilnost je neophodna, posebno ako poslovne probleme donosite u kuću i nemate razumevanja za partnerove zahteve.
Posao - Intuicija vam govori da ste na pravom putu, bar kad je posao u pitanju. Sve što zavisi od vas je pod kontrolom Pažljivo napravite plan da biste spremni, bez opterećenja, ostvarili zacrtane materijalne ciljeve.
Zdravlje - Bolovi u leđima
Strelac
Ljubav - Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate svog partnera.Nema razloga za takvo nepoverenje. Niko vam ne treba, osećate se depresivno i krajnje iskompleksirano. Tešite se, stanje je prolazno.
Posao - Dinamično i upadljivo organizujete sve oko sebe i odlučujete čak i umesto drugih. Unosite određene izmene i popravljate odnose sa kolegama. Precenili ste izvesnu situaciju, a i svoje mogućnosti, ali je kasno da se povućete.
Zdravlje - Proverite krvne sudove
Jarac
Ljubav - Ako ste u duploj vezi, nemojte se iznenaditi ako vam stigne zahtev o bezuslovnom opredeljivanju. Slobodni pripadnici mogu se radovati istinskoj ljubavi koja im ide u susret.Stariji pripadnici dele radost sa decom i prinovom u porodici.
Posao - Borite se da naplatite novac koji vam duguju, ali istovremeno tražite mogućnosti da kroz neku rizičnu transakciju do njega što pre i dođete Neizvesnost vas čini ranjivim. Ne dozvolite sebi odustajanje.
Zdravlje - Problem sa kičmom .
Vodolija
Ljubav - Uzmite od života sve što vam bude ponudio, a hoće. Odbacićete stvari koje vam ne prijaju, ali i osobe u čijem se društvu neprijatno osećate Želja za udobnošću i druženjem posebno je naglašena.
Posao - Neki bi mogli promeniti radno mesto ili početi sa paralelnim poslom o kome već dugo vremena potajno sanjate.Vidljive rezultate postižete jer funkcionišete pojačanom dozom energije.Iskoristite period u kome se neke dobre stvari lakše ostvaruju nego inače.
Zdravlje - Oslobodite se poroka i vodite računa o svojoj liniji .
Ribe
Ljubav - Uspećete da ostvarite neku davnu želju. Slobodne Ribe još uvek imaju šansu da upoznaju pravu ljubav. Nije ni čudo pošto se lepo osećate i zračite unutrašnjim mirom a ta unutrašnja harmonija privlači emociju koju priželjkujete.
Posao - Nikakve improvizacije nisu dozvoljene, samo uz veliku ozbiljnost i osećaj odgovornosti možete ostvariti svoje zamisli. Planovi su vam veliki, ali uskoro će vam biti jasno da je trenutno značajniji pomak nemoguć.
Zdravlje - Čuvajte noge i gležnjeve, moguća slaba cirkulacija

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa