8. avgust 2019.8. avg 2019.
Stara ulica, novi sjaj
ASFALT U ULICI STOJANA ČUPIĆA

Stara ulica, novi sjaj

Pozivam roditelje učenika koji će sad da krenu u školu da razmišljaju o javnom prevozu jer će njihova deca imati mogućnost da se prevezu komotno i da stignu do različitih delova grada u bilo koju školsku ustanovu. Sa druge strane mi i dalje nastavljamo prema prioritetu da asfaltiramo i nećemo se ovde zaustaviti
Novi gradski prevoz od jeseni će prolaziti i kroz ulicu Stojana Čupića koja je prošle nedelje rekonstruisana.
Gradonačelnik Nebojša Zelenović očekuje da će javni prevoz olakšati roditeljima svakodnevne aktivnosti jer će deca imati mogućnost da javnim prevozom dođu do škole i drugih delova grada.

-Prevoz će povezivati različite delove grada sa javnim institucijama i školama. Jako je važno da čitav krug završimo i sad privodimo kraju asfaltiranje ulica koje su deo koncepta novog javnog prevoza. Pozivam roditelje učenika koji će sad da krenu u školu da razmišljaju o javnom prevozu jer će njihova deca imati mogućnost da se prevezu komotno i da stignu do različitih delova grada u bilo koju školsku ustanovu. Sa druge strane mi i dalje nastavljamo prema prioritetu da asfaltiramo i nećemo se ovde zaustaviti. Očekujem da posetimo radove i u ulici prema Novom groblju gde ćemo imati potpuno nov pristup i najbolji način da ljudi dođu do groblja i da parkiraju automobile. Taj deo će takođe biti na liniji gradskog prevoza. Novi javni prevoz će biti na korist mladima, ali i našim seniorima. Imaće mogućnost da se za 15 minuta prevezu sa jednog na drugi kraj grada i da smanjimo saobraćajnu gužvu u gradu, da smanjimo pritisak na parkiranje. Da naši roditelji prestanu da budu šoferi svojoj deci, a da grad preko firme koja će isporučivati uslugu pruži najbolju moguću uslugu sa najmanjim stepenom zagađenja, rekao je gradonačelnik prilikom posete radovima u ulici Stojana Čupića.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa