27. februar 2020.27. feb 2020.
PROTIV ŠAMPIONA
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

PROTIV ŠAMPIONA

Večeras je u Šapcu šampion. Ovog četvrtka, 27. februara, šabački MEDICINAR očekuje izazov zvani JAGODINA, tim koji dominira prethodne dve sezone, prethodnu je okončao sa maksimalnim učinkom, a prvi poraz je doživeo tek u prethodnoj rundi kada je poražen u Nišu, 26:25.
Sve je malo verovatno i nerealno u dudelu bivšeg i sadašnjeg šampiona osim pobede gošći, ali uz svo iskustvo i kvalitet na strani Jagodinki, na njima je i pritisak favorita. Trener Dragan Markov je i zvanično najbolji trener Srbije, a ekipa koja u sastavu ima Agbabu, Nišavić, Jelenu Gojković, Adžić, Kaitović i druge, mora uvek imati ulogu favorita na domaćoj sceni. Jagodinke nastupaju i u Regionalnoj ligi, gde su nedavno savladale podgoričku Budućnost, činjenica nekompletnu, ali opet moćnu Budućnost.
Medicinar napreduje svojom stazom, gde sve ukazuje da vodi ka plej ofu. Važna dva boda u Novom Sadu su osvojena. U plej of naumu, jeste bitnija naredna utakmica i gostovanje u Vrbasu, ali dueli protiv šampiona, bez obzira na ishod, mogu biti krucijalni za razvoj mladog tima i samopouzdanje pred one duele gde razliku među ekipama prave nijanse. Sandra Kolaković će imat na raspolaganju sve igračice, te su uslovi za lep duel tu.
Biće to i velika prilika za Šapčane da još jednom pokažu humanost. Tokom meča biće prikupljana pomoć za malog Luku Mijailovića, kome je neophodan novac za postoperativni oporavak u Turskoj, gde će biti podvrgnut operaciji mozga. U skladu sa mogućnostima, svaki posetilac može svoju donaciju ostaviti u, za to namenjenim kutijama.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa