4. jun 2020.4. jun 2020.
Snaga da ostvarimo ciljeve
Zelena stranka predala potpise podrške za lokalne izbore

Snaga da ostvarimo ciljeve

Potpisi podrške građana listi Zelene stranke „Zelena stranka – Mirjana Bingulac” za predstojeće lokalne izbore u utorak su predati Gradskoj izbornoj komisiji.
Predsednica Gradskog odbora Zelene stranke Mirjana Bingulac se tom prilikom zahvalila svim sugrađanima koji su dali podršku za kandidaturu ove liste, čime im je omogućeno učešće na predstojećim lokalnim izborima.
-Zelena stranka će se u našem gradu zalagati da svi dišemo čist vazduh, za zabranu ulaska bilo koje firme sa prljavom tehnologijom, za zaštitu prava društveno osetljivih grupa, dece sa posebnim potrebama i njihovih roditelja, zatim za zaštitu prava penzionera kao invalidnih osoba, zaštitu ljudskih prava, a između ostalog i uvođenje ekologije u sve segmente života - rekla je Mirjana Bingulac.
Predsednica Gradske organizacije invalida rada i kandidatkinja za odbornika Miroslava Savković istakla je da se kroz delovanje Zelene stranke ostvaruju životni zadaci i da akcenat na zdravoj životnoj sredini.
-U samom nazivu Gradske organizacije invalida rada stoji da su članovi osobe sa invaliditetom, koji su svojim mukotrpnim radom zaradili bolest zbog nekakvih loših uslova ili zastarele tehnologije. Zelena stranka daje nam nadu da ćemo moći da podržimo aktivno ono što je društvena i ekonomska neravnopravnost, malo diskriminacija osoba sa invaliditetom i vidimo da ćemo uključujući se u očuvanje prirode da živimo u harmoniji sa prirodom, da smanjimo broj osoba sa invaliditetom i na taj način priroda višestruko vratiti – rekla je Miroslava Savković.
Predstavnici Zelene stranke pozvali su sugrađane da podrže njihovu listu u što većem broju i tako dozvole da ova stranka u političkom životu Šapca pokaže stručnost, želju i snagu u ostvarivanju zadatih ciljeva.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa