26. novembar 2020.26. nov 2020.
Derbi je pred nama
RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Derbi je pred nama

Četiri utakmice u nizu METALOPLASTIKA zna samo za pobede. Nova dva boda u Kragujevcu su i definitivno zacementirala poziciju plavih među četiri najbolja tima grupe B, ali iako to ne donosi posebne benefite, svi vole da budu najbolji, a i ta mogućnost se otvara Šapčanima ako iznenade u Nišu. Delovao je „Želja“ moćno, samo u Šapcu nije pobedio, a onda je usledio „šok“ u Beogradu i poraz od Zvezde koji je sigurno donekle poremetio Nišlije, uz to dao priliku Metaloplastici da pobedom prestigne velikog rivala. Jeste bio nesavladiv golman Beograđana, ali su i oni odigrali slab duel, oslabljeni za Spasića i Trkulju.

RADNIČKI (KG) – M’PLASTIKA 21:23 (10:13)
Sudije: Cvetković i Nikolić (oba Leskovac). Sedmerci: Radnički 5 (3); MP 4 (3). Isključenja: Radnički 6; MP 12 minuta.
RADNIČKI (KG): Gemaljević (16 odbrana), Vuković 6, Prodanović 3, Mutavdžić, Petrović, Kasalović, Barudžić 3, Knežević 3, Utvić 2, Stevanović, Đerić, Stanojev 3, Stanojević, Bogdanović 1, Jovanović.
METALOPLASTIKA: Pavković, Dodić, Vorkapić 7 (1), Jevtić, Pisarić, Srdanović 2, Lisica 6 (2), Milovanović, Trifunović, Bomaštar, Antonijević, Ivanić, Babić 1, Todorović 4, Brajović 3.


Svakako, ŽELEZNIČAR ima „strašnu“ ekipu, iskusnu, uigranu, Kocića na golu, Stojanovića, Bojana i Borisa Radivojevića, Egića, nekadašnjeg „plastičara“ Arizanovića. Niš ne želi samo u plej of već i borbu za titulu i iako je iskustvo na njihovoj strani na visinima ambicija se susreću sa šabačkim „plavima“. Meč je zakazan za subotu, od 18:30. Jeste bolji Niš na svom parketu, ali je umela i „plava četa“ da iznenadi.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa