3. decembar 2020.3. dec 2020.
Za plej of potvrdu
RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Za plej of potvrdu

Pet šestina utakmice METALOPLASTIKA je u Nišu bila u zaostatku, prolazila kroz teške periode, ali se vraćala. Kada je uhvatila zamah, uspela je da napravi preokret i u 58. minutu ima čak dva gola viška, no kolo sreće se okretalo te subote više i češće nego inače, te je plavi tim prokockao dva gola viška, napad za pobedu, a potom iz kontranapada primio gol koji je odneo sve.

ŽELEZNIČAR (N) – M‘PLASTIKA 34:33 (18:15)
Niš. Bez gledalaca. Sudije: Milosavljević i Trivković (oba Beška). Sedmerci: Železničar 4 (1); MP 3 (3). Isključenja: Železničar 12; MP 10 minuta.
ŽELEZNIČAR: Matović, Kocić 18 odbrana, Bojan Radivojević 2, D. Stojanović, Arizanović, Petrović 6, Boris Radivojević 1, Milosavljević 7, Anđelković 5, Đorđević, A. Stojanović 4, Jestrović, Egić 5, Antić, Pavlović 4 (1).
METALOPLASTIKA: Pavković, Dodić 2, Vorkapić 6, Jevtić, Pisarić 7, Srdanović 5, Lisica 2, Milovanović, Trifunović, Bomaštar, Antonijević, Ivanić 1, Babić 4, Todorović, Brajović 6.


Potrebno je vreme za oporavak ekipe, ne zbog poraza u derbiju, očekivano je utakmica mogla da ode u oba smera, već zbog poraza na takav način. Ipak, vremena nema. Još su Šapčani u odličnoj poziciji za plej of, a pobedom na domaćem parketu bi došli na korak, uz slatku „osvetu“ Pazarcima za poraz u prvom delu B grupe. Isti cilj imaju i igrači Novog Pazara, uz bod manje na tabeli.
Gosti u subotu su u izvanrednoj formi, četiri od pet pobeda ostavrili su u poslednjih pet rundi, a igraju dovoljno dobro da je iznenađenje poraz u Aranđelovcu. Prethodnog vikenda, iako su imali samo 12 igrača na rapsolaganju „razbili“ su Zvezdu, Rakić sa 14 golova i odlični Gudžević na golu bili su dovoljni. Loše je počeo sezonu ovaj klub, ali je od pobede nad Metalopalstikom preokrenuo tok postavši jedan od favorita za mesto među četiri tima.
Prethodne dve sezone Šapčani nisu imali problema na svom terenu sa Pazarom, nadamo se da ih neće biti ni sada. Posle tri meča ekipu bi ponovo trebalo da predvodi Vuković.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa