18. februar 2021.18. feb 2021.
Rešenje dugogodišnjeg problema
POSTAVLjENA NOVA TRAFO STANICA U MROVSKOJ

Rešenje dugogodišnjeg problema

Za meštane Mrovske dugogodišnji problemi sa lošim naponom struje i neredovnim napajanjem električnom energijom, rešeni su postavljanjem nove trafo stanice.
Predsednik Opštine Vladimirci Goran Zarić, obišao je postavljanje trafo stanice i poručio da se saradnjom sa Elektrodistribucijom Šabac – ispostavom u Vladimircima, nazire kraj problemima.
-Mi smo uspeli da u saradnji sa Elektrodistribucijom uradimo i postavimo novi trafo u ovom delu sela, gde su familije Milovanovići, Živkovići, Bogićevići, Rakići, Andrići, rekao je predsednik.
Predsednik je u svom obraćanju naveo da je imao razgovore sa ljudima iz ovog dela sela, koji su imali probleme, poput čestih prekida u snabdevanju električnom energijom do slabog napona. Problemi su se javljali i sa aparatima u domaćinstvima, koji su se kvarili zbog posledica niskog napona.
Izgradnjom trafo stanice, meštani se više neće susretati sa ovim problemima, s obzirom da im je sada omogućeno redovno snabdevanje električnom energijom.
Raduje i vest da se planovi za naredni period odnose na poboljšanje i unapređenje čitave mreže na ovom području.
Istom prilikom, predsednik je naveo da se u saradnji sa Elektrodistribucijom, planira izvođenje ovih poslova i na nekoliko drugih lokacija, kako bi građani Opštine Vladimirci, već u ovoj godini dobili bolje snabdevanje električnom energijom.
Takođe su najavljene aktivnosti, koje će se u cilju unapređenja samog posla, preduzimati i u narednim godinama.
Saradnja Opštine i Elektrodistribucije, u pogledu rekonstrukcije i oporavka mreže, koja meštane Vladimiraca snabdeva električnom energijom, umnogome će olakšati njihov svakodnevni život i potrebe.
Izvor: TV “As”

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa