29. jul 2021.29. jul 2021.
foto: sajt kluba (print screen)

foto: sajt kluba (print screen)

RUKOMET: RK METALOPLASTIKA

AMBICIOZNA MLADOST

Metaloplastika startovala pripreme. Cilj borba za vrh u domaćem šampionatu, borba za Kup i povratak u SEHA ligu. Tri akvizicije, potencijalno još jedna do kraja prelaznog roka
Šabačke rukometaše očekuje borba na tri fronta ove sezone. Nema SEHA lige, ali tu je evropski izazov i svakako mnogo važniji segment, domaće takmičenje. Vojvodina je bila neprikosnovena prethodnih sezona, no među klubovima koji žele da ih konačno zaustave je i Metaloplastika. Mlada ekipa predvođena Miodragom Kažićem startovala je pripreme za novu sezonu.

-Čast mi je što sam dobio priliku da budem prvi trener. Zadovoljan sam ekipom koju smo sastavili, imamo mlad tim, željan uspeha i uveren sam da uz dobar rad možemo da budemo konkurentni za trofeje. Sada smo u težoj od dve grupe, pred nama je mnogo izazova, a učiniću sve da ih uspešno prebrodimo – istakao je trener Miodrag Kažić.

Nekoliko igrača je napustilo ekipu, a za sada su tri rukometaša obukla plavi dres. Nemanja Milovanović i Darko Arsić su ponovo obukli dres Metaloplastike, dok je alternativa na pivotu Vuk Milenković.

-Želeo sam da se vratim i nisam razmišljao kada je stigao poziv iz kluba koji je najveće rukometno ime u Srbiji. Ovde je velika tradicija, ali odlični uslovi i izuzetan rad, verujem da su pred nama bolji rezultati nego prethodne sezone – smatra novoangažovani Milenković.

Dogodile su se i izmene u stručnom štabu. Prvi trener je Kažić, njemu će pomagati David Rašić koji se u klub vraća posle gotovo deceniju i po, sada u drugoj ulozi, Mitar Pavlović je koordinator škole kluba, dok je novi kondicioni trener mladi Ognjen Jovanović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa