30. septembar 2021.30. sep 2021.
Veče energije i duše
OPŠTINSKI ODBOR SNS VLADIMIRCI

Veče energije i duše

Protekle srede Opštinski odbor SNS Vladimirci ugostio je viđene goste iz Beograda, predsednika Izvršnog odbora stranke Darka Glišića, Aleksandra Šapića i Branislava Malovića.
Uz nekoliko stotina članova stranke koji su u špaliru dočekali goste i prepuni Dom boraca bila je dobrodošlica, kako rekoše gosti, Vladimiraca za uzor. U toploj atmosferi srpstva uz nacionalnu trobojku i poklič mladosti a za istrajavanje u borbi koju vodi čelni čovek države Aleksandar Vučić.
Darko Glišić je hvaleći domaćina izrekao lavinu pohvala na račun poverenika Opštine Vladimirci Gorana Zarića u želji da na vrata ustanova u Beogradu pokuca kad god je to potrebno. Impresioniran skupom usledile su i brojne reči hvale i nade da će sve viđeno i doživljeno u ovoj varošici dati vetar u leđa stranci da istraje a domaćinu da se ponosi svojim snagama.
Aleksandar Šapić je išao i korak dalje impresijom da po slici koju je video stiže u grad od stotinak hiljada žitelja. Jedinstvo i borba za državu koja ga je privukla stranci uz zadovoljstvo da je video potencijal domaćina što ga dodatno snaži. Dugo se zadržao u razgovoru sa članovima stranke i na rastanku rekao da prezadovoljan odlazi iz Vladimiraca. Ovacije je doživeo i Branislav Malović poverenik za Mačvanski okrug, i sam oduševljen skupom kao odličan poznavalac potencijala Opštine Vladimirci i već dokazan prijatelj male opštine velikog srca.
Poverenik za Vladimirce Goran Zarić je bio prezadovoljan domaćin izrekavši silnu hvalu na račun gostiju u ime brojnih članova stranke, kao i tvrdnju da će istrajati na putu koji je trasirao predsednik Aleksandar Vučić.
Sve u svemu osluškujući članove stranke bilo je to jedno bogato veče uz besprekornu organizaciju nevelike opštine bezmernog potencijala u mladim članovima koji kipte od pozitivne energije.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa