30. mart 2023.30. mar 2023.
Još u plej of borbi: ŽRK Medicinar

Još u plej of borbi: ŽRK Medicinar

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Tri tima u jedan bod

Borba za plej of traje. Tri tima u jedan bod. Pančevo dužnik Medicinara. Pobeda važna pred slobodan vikend
Medicinar nije uspeo da iznenadi Bekament, nije ni bilo realno, ali u petak ima priliku za revanš i sportsku “osvetu” protiv Pančeva. Utakmica u Pančevu je svakako najslabije izdanje Šapčanki ove sezone i u hali Zorka je prilika za vraćanje duga.

Bekament - Medicinar 41:33 (21:14)
Aranđelovac. Gledalaca: 250. Sudije: Mandić (Srbobran) i Kovačić (Veternik). Sedmerci: Bekament 4(4); Medicinar 4(3). Isključenja: Bekament 8; Medicinar 20 minuta.
BEKAMENT: Cvetković, Mitrović 1, Preković 4, Petrović 8, Malenović 2, Simić, Mirković, Ivković 6, Simić, Kocić 2, Dragović, Krstić 14(4), Tomković 3, Bokarić 1.
MEDICINAR: Petrić 1, Radić, Kojić 5, Radović 9(2), A. Vasić 5, Lacković 1, T. Vasić, Cvejić, Blagojević, E. Petrić 2 (1), Cvetinović, Stević 1, Dragosavljević 6, Mandić 2, Rakić 1, Jakovljević.


Pančevo je već prežaljen tim u borbi za opstanak, boravak u eliti bio je vrlo kratak i izostanak bilo kakvog pritiska je jedini adut koji ekipa ima. Tokom zime su ostali bez najbolje rukometašice i to se iskazalo kroz rezultate i tabelu.

Dragosavljević i Cvetinović (Medicinar)


Šapčanke su tri kola pre kraja na deobi plej of mesta sa Mladosti. Pobedom ostaju u trci, a trijumf je važan zbog narednog kola u kome je Medicinar slobodan, jer bi u poslednjem kolu mogao trijumfom u Inđiji da postigne senzacionalni uspeh, plej of sa izmenjenim, mladim sastavom i mnogo problema sa povredama. Opstanak je i matematički osiguran, što je i bio primarni cilj. Posmatrano tako Medicinar nije pod pritiskom, ali san je najveći motiv. Tri kola pre kraja u igri za četvrto plej of mesto su tri ekipe: Mladost, Vojvodina i Medicinar, razdvaja ih samo bod, uz meč više Medicinara. Šabački klub ima bolji međusobni odnos sa Vojvodinom i slabiji u odnosu na Mladost.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa