27. april 2023.27. apr 2023.
OK Zaslon (foto: OK Zaslon fb)

OK Zaslon (foto: OK Zaslon fb)

ODBOJKA: REGIONALNA LIGA

Tri, pet, sedam

Zaslon najuspešniji od šabačkih klubova. Poraz u Valjevu odneo borbu za viši rang. Kolubarski kraj prednjačio. Povratak muške odbojke u Šabac
Tri broja iz naslova imaju različito značenje, ali se u ovom slučaju odnose na redne brojeve pozicija koje su šabačke ženske odbojkaške ekipe osvojile na kraju ove sezone Regionalne lige MK okruga. U posledoj rundi Zaslon je pobedio Osečinu, Šabac 015 Rađevac u Krupnju čime jee stavljena tačka na sezonu.

Zaslon je najbolje plasiran, pretrpeo je samo tri poraza ove sezone, pobedio i odlični Ub 2 i sve do poraza u Valjevu bio u konkuenciji za prvo mesto i dokvalifikacije za Drugu ligu. Zaslon je bio siguran i u četiri gradska derbija ove sezone. Odlično se borio i Šabac, na kraju obezbedivši petu poziciju i zlatnu sredinu, a Letnjikovac je imao slabija ostvarenja od ova dva kluba, no uspeo je da se pozicionira na poziciju sedam. Srbijanka je osvojila titulu, ali ne može u viši rang kao drugi tim, te će tu mogućnost koristiti Ub boreći se za Drugu ligu.

Uz uspehe mlađih kategorija sezonu u odbojci je obeležio povratak muške odbojke na scenu u Šapcu nakon šest godina. Zaslon je formirao ponovo seniorsku selekciju koja je nedavno startovala u Regionalnoj ligi Beograda.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa