17. avgust 2023.17. avg 2023.
Aktivan odmor u Baošiću
Besplatno letovanje za 25 dece

Aktivan odmor u Baošiću

Crveni krst Šabac već tradicionalno svakog leta upućuje grupu dece na desetodnevni boravak u odmaralište CK u Baošiću (Crna Gora). Ove godine je, 11. avgusta, put Jadrana otputovalo 25 dece. Put je organizovao CK Šabac u saradnji sa Crvenim krstom Srbije i Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Vođa puta je vaspitač Zdravko Stojanović. U Crnoj Gori će biti organizovana Letnja škola podmlatka Crvenog krsta, a svim aktivnostima rukovode edukovani mladi volonteri.
Crveni krst Šabac je poslao grupu od 25 oro dece na desetodnevni oporavak u odmaralište Crvenog krsta Srbije u Baošić,

-Oni će na desetodnevnom boravku uz kupanje i sunčanje imati priliku da saznaju nešto više o našoj Organizaciji kao i da pokažu svoje veštine i kreativnost u različitim radionicama, kao što je prva pomoć, promocija humanih vrednosti i sl, ali najlepše od svega je da će upoznati drugare iz različitih sredina, sklapati prijateljstva, promovisati solidarnost i učiti se toleranciji. O deci će brinuti i lekar pedijatar, kao i spasioci i učitelji plivanja. Nadamo se da će deca doći zadovoljna, oporavljena i puna utisaka sa željom da promovišu humane vrednosti naše Organizacije - ističu u CK Šabac.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa