29. februar 2024.29. feb 2024.
Svaki meč plej of priprema (foto: RK MP Eliksir)

Svaki meč plej of priprema (foto: RK MP Eliksir)

RUKOMET: SUPER LIGA

Priprema plej ofa

Imala je Metaloplastika svoje prilike, čak i poslednji napad za pobedu i prekid serije bez trijumfa protiv Novosađana u prvnestvu, ali je i pre toga imala Vojvodina napad za vođstvo koje bi značilo pobedu. Šapčani behu izvanredni u prvom delu, sasvim dobri i u drugom, benefit Vojvodine je, uz kvalitet i kvantitet i duža klupa. Arsić na golu apsolutno igrač utakmice. Vojvodina je svakako u velikoj prednosti sada u borbi za prvo mesto i prednost u potencijnom finalu plej ofa, dok je Metaloplastika Eliksir sigurna na poziciji dva uz distancu u odnosu na Dinamo i Partizan od šest, odnosno sedam bodova. Drugo mesto garantuje prednost hale „Zorka“ u polufinalnim nadmetanjima.

MP Eliksir – Vojvodina 29:29 (17:13)
Hala Zorka. Gledalaca: 1.500. Sudije: Trivković i Milosavljević (Beška). Sedmerci: MP 6(5), Vojvodina 6(2). Isključenja: Metaloplastika 10, Vojvodina 10 minuta.
MP ELIKSIR: Dodić 7 (5), Alilović 6, Mirković 2, F. Milovanović 1, I. Milovanović, Marjanović, Jevtić, Arsić (16 odbrana), U. Pavlović, Brajović 7, Jovanović 2, V. Pavlović Papović, Petrović 1, Simić 2, Dakić 1.
VOJVODINA: Lučin (2 odbrane), Šijan, Ocvirk, Ratković 2, Trnavac (6 odb.), Milenković 3 Sunajko, Pušica 1, Rađenović 5, Pešić, Draško, Tomić, Rogan 4,Đorđić 6 (1), Golubović 3, Puhovski 5(1).


-Imali smo pravu energiju i to smo održavali celu utakmicu. Imali smo pad na startu nastavka, no meč je bio u egalu. Šteta što nismo slavili, ali smo pokazali da možemo da pariramo šampionu. Utisci su jaki, ali već razmišljamo o sledećem meču. Veliko hvala publici na podršci čitav meč – rekao je Mateja Dodić.

D. Arsić (foto: RK MP Eliksir)


Plastičari uskoro igraju protiv Crvene Zvezde u Beogradu, što može biti nezgodan duel, a potom u Zorku stiže Radnički. Na kraju marta ekipa Vladana Matića gostuje Partizanu, da bi u poslednja dva kola dočekala Ub, odnosno gostovala Dinamu. Pančevce i Partizan očekuje i međusobni meč.

M. Dodić (foto: RK MP Eliksir)


Kup u Novom Sadu
Između Radničkog i Partizana Metaloplastika će još jednom protiv Vojvodine i to u Novom Sadu, u polufinalu Kupa 20. marta. U drugom se sastaju Dinamo i Partizan, tako da za timove iz vrha neće biti pauze duže.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa