21. mart 2024.21. mar 2024.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Dar Opštine izlet za 650 žena

Uz već rečeno u prva dva dana svečarija usledile su u Domu kulture u organizaciji biblioteke Diša Atić i to redom folklorno veče pa naredne večeri svečarna priredba, obe u izvođenju predškolaca i školaraca , toplo i svojstveno samo mladima koji bezmerno vole svoje bake, majke i sestre, dirljivo do suza.

Foto: "Glas Podrinja"


Protekle nedelje usledio je šlag na torti poklona svoje opštine. Kolona sjajnog raspoloženja od čak 10 autobusa u 650 dama koje su prvo pohodile manastir Tumane a zatim uživali u šetnji Golupcem i Srebrnom jezeru.

Organizaciju je potpisala Turistička organizacija . U ime dama svoje je izrekla Ljiljana Eraković iz Vladimiraca a zahvalnosti opštini na daru su dodali i Jelisaveta i Katarina iz Prova, Biljana iz Vlasanice, Radojka iz Zvezda, Milena iz Belotića, Gordana iz Kujavice, Spomenka iz Mehovina, Borka iz Kaone , Anica iz Kozarice i tako redom prepune utisaka, druženjem i viđenim u danu darovanom za čak 650 žena sa teritorije Opštine Vladimirci.


U dekoru prelepog dana sve se stiglo i zadovoljno vratilo redovnim obavezama. Preovladalo je zadovoljstvo viđenim a zaborav je putovao osmesima a sa željom da dame i dalje ostanu ukras prostora svih sredina opštine.
Sreten Kosanić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa