28. mart 2024.28. mar 2024.
S. Živojinović – golman Šapca (foto: VK Šabac Eliksir)

S. Živojinović – golman Šapca (foto: VK Šabac Eliksir)

VATERPOLO: SUPER LIGA SRBIJE

Polufinale sve bliže

Pobeda ojačala pozicije Šapčana. Polufinale vrlo blizu, a iznenađenje u Kragujevcu vraća neizvesnost i u borbu za treće mesto
Vukovi su bili izazov koji su Šapčani uspešno prevazišli na najbolji način. Odmah na startu su postavili utakmicu tako da njima odgovara, stekli osetnu prednost i sigurno meč vodili do kraja.

I. Koptsev


Odbrana je bila dobra sa igračem manje, a u napadu su pokazali igrači Nemanje Ličanina veću smirenost nego u prethodnim utakmicama, iako ekipa još nije kompletna.

Šabac Eliksir – NBG Vukovi 12:7 (5:1, 1:1, 4:3, 2:2)
Gradski bazen. Gledalaca: 700. Sudije Kiš i Nišavić, delegat Šukić. Isključenja: Šabac Eliksir 10, NBG Vukovi 8. Peterci: Šabac 3(3), NBG Vukovi 1(0).
ŠABAC ELIKSIR: Živojinović, Maraš, Novaković 2, Tomić, Kopcev, Barać 3, Stanić, Mačić, Dragović 1, Stojanović 4, Korać, Gavrilović, Toholj 2.
NBG VUKOVI: Glušac, Smiljević 2, Vitorović, Mušikić, Radosavljević, Varkulja, Trtović 2, Dragović, Đorđević, Urošević 2, Andrin 1, Gak, Šuša, Konatar.



Šabac Eliksir se osamostalio na plej of mestu i kao favorit za polufinale u odnosu na Partizan i Vukove čeka nastavak sezone. Za sada u ovoj fazi nije bilo iznenađenja. Šabac u nastavku očekuje gostovanje u Kragujevcu, dočekuju Crvenu Zvezdu i gostuju Vukovima. U slučaju da čivijaši iznenade u Kragujevcu mogli bi se vratiti i u borbu za treće mesto, no ono što je najbitnije sve drže u svojim rukama po pitanju plasmana u polufinale. Prednost je sada četiri boda, a i u slučaju jednakog broja bodova Šabac je u prednosti u odnosu na Partizan.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa