Инфо

12. октобар 2017.12. окт 2017.
ПРОТЕКЛА НЕДЕЉА У КОЦЕЉЕВИ

У ЗНАКУ ИГРЕ И ОСМЕХА

Као и претходних, и ове године у коцељевачком крају дечја недеља обележена је низом активности а све је било у знаку игре, забаве и дечјих осмеха. Организована су спортска надметања, маскенбал, а васпитачи вртића “Полетарац” нашли су се у несвакидашњој улози глумаца и најмлађим становницима ове општине подарили позоришну представу. Поводом Дана отворених врата предшколци, основци и средњошколци били су гости код председника општине.
–Ви сте оно најлепше што Коцељева има. Показали сте да сте понос и лепота. На нама је да вам обезбедимо што више садржаја за лепо детињство и одрастање- поручио је Душан Илинчић.
“Полетарце” је занимало да ли ће имати већи вртић, док су средњошколци најпре изразили захвалност због реновирања школе и бољих услова рада, а потом истакли неопходност набавке новог школског аутобуса.
Одговарајући на питања Илинчић је рекао да није лако обезбедити све што је потребно али да ће се руководство општине трудити да уради све што може како би младима омогућили што боље услове.
В. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa