Инфо

9. новембар 2017.9. нов 2017.
ДОБРО ПОЗНАТИ НОВОСАЂАНИ
ВАТЕРПОЛО - ВОЈВОДИНА ИЗАЗОВ ИЗ ВИШЕ РАЗЛОГА

ДОБРО ПОЗНАТИ НОВОСАЂАНИ

После лекције шабачких ватерполиста Загрепчанима, један од два тима са максималним учинком у лиги путује у Нови Сад, већ сада можемо рећи, старом ривалу и дужнику
Када после осам минута водите 5:0, после 15, 9:0, први гол примите у завршници другог периода, а потом добију шансу сви са клупе и то опет не утиче на резултат, јасно је колико сте доминантни у односу на ривала. Баш овако је деловао меч Шапца и Медвешчака у суботу на Градском базену у Шапцу. Претходне сезоне Загрепчани су намучили “делфине”, ове нису имали шта да траже. Била им је намењена “споредна” улога у базену.
Лига је лепо кренула, колико утакмица, толико и победа за Шапчане ове сезоне. Сигурно да добра атмосфера у екипи остаје и пред меч са Војводином предстојећег викенда. Ривал који је, уз много среће, пре две сезоне спречио Шапчане да се пласирају у полуфнале плеј офа домаће лиге, тим који је прекинуо вишегодишњи низ непобедивости Шапца на домаћем базену, а увек би то били мечеви на једну лопту. Толико посебних мотива, уз све спортске и константне.
- Уз Звезду, Војводина је најквалитетнији тим А2 лиге. Имају јако добру школу, добру базу својих играча, уз искусне првотимце. Они су фаворити, ми их поштујемо, али се не бојима било кога. Идемо да победимо, а они ако су квалитетнији пружићемо руку, но мораће да се помуче у суботу – рекао је тренер Шапца Горан Рађеновић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa