Инфо

9. новембар 2017.9. нов 2017.
ПОСЛЕ ТРИ ТРИЈУМФА СТИЖЕ ОБИЛИЋ

НАЈБОЉА ФОРМА ПРОТИВ ПРВОГ ИЗНЕНАЂЕЊА

После неубедљивог старта, већ три меча “пластичари” знају само за победе. Нови изазов је тим који игра изнад очекивања ове сезоне и у врху је од старта
Ко је гледао календар пред старт Супер лиге, вероватно је гостовање београдског “Обилића”, новајлије у лиги, означио као лакши посао за “плаве”. Ипак, сада је довољно погледати табелу и схватити да се у хали “Зорка” за викенд игра дерби. Обилић је, до сада, поражен само у Суботици, минималним резултатом, а знали су да узму бод јаком “Железничару” или два “Слоги”. “Металопластика” је одиграла још један добар мечу Суботици, остваривши трећу узастопну победу. Средином првог дела направила преокрет и сигурно имала предност предвођена Пуљизовићем и Воркапићем, односно одличним Кљајићем на голу.
- Изузетна екипа Обилића. Ко познаје те играче зна да њихов успон није само тренутан, већ да заиста имају снаге да се боре и за плеј оф. Ми нисмо никада ни губили самопоуздање, а сада је још веће. Победили смо, у три кола, два директна плеј оф конкурента и не мислимо да се задовољимо ма чиме осим тријумфом против Београђана – истиче Владан Јордовић.
ТАБЕЛА: 1. Железничар 11; 2. Ц. Звезда 10; 3. Слога 8; 4. Обилић 8; 5. МЕТАЛОПЛАСТИКА 8; 6. Спартак 7; 7. Рудар 6; 8. Партизан 5; 9. Шамот 3; 10. Пожаревац 3; 11. Југовић 2; 12. Мокра Гора 1.
МЕЂУ СЕЛЕКТОРИМА
Актуелни и некадшњи тренери Металопластике добили су поверење РСС да предводе омладинске рукометне селекције Србије. Бивши рукометаш и тренер шабачког клуба Ђорђе Рашић нови је селектор јуниорске репрезентације, а први асистент ће бити Ненад Перуничић. Владан Јордовић биће задужен за кадетску селекцију Србије, где ће му помагати Недељко Јовановић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa