Инфо

9. новембар 2017.9. нов 2017.
ПО САНДРИНИМ СМЕРНИЦАМА
САНДРА КОЛАКОВИЋ НА ЧЕЛУ ШКОЛЕ РУКОМЕТА МЕДИЦИНАРА

ПО САНДРИНИМ СМЕРНИЦАМА

Некадашња рукометашица “Медицинара”, репрезентативка Југославије Сандра Колаковић (дев. Фајфрић) нови је координатор школе рукомета ЖРК “Медицинар”. Неке промене већ направљене
Када се споје љубав према спорту, једном клубу, стручност и могућност да се потпуно посвети раду, договор лако буде склопљен. Сандра Колаковић је некадашњи играч “Медицинара”, вечни навијач, а од новембра и координатор школе првака Србије.
- Сваком послу желим да се посветим макисмално, да дам целу себе. Деца су већ на свом путу, супруг ради у Ирану и сада имам довољно времена да се безрезервно посветим новим изазовима. Брзо смо се договорили да преузмем руковођење школом клуба који ће увек имати посебно место у мом срцу. У Црној Гори сам радила са млађим категоријама, а оно што је ново да први пут сам одговорна истовремено за више селекција. Радујем се овом послу, рад са младима је мени струка којој сам посвећена од завршетак играчке каријере. То је посебна одговорност, децу не учимо само рукомету, него и животу, истинским вредностима – истиче Сандра Колаковић.
Тренерски кадар остаје на окупу. Владимир Павловић, Александра Обреновић и Сандра Колаковић радиће са селекцијама мини рукомета, Дејан Шобић води пионирке (уз асистенцију Сандре), док Тања Поднар предводи кадеткиње. С голманима ће радити Александра Павловић. Примарни циљеви су омасовљење школе и много више утакмица за девојчице. Уз то, идеја је и што више индивидуалног рада где тренери раде са играчицама на позицијама где су они играли.
- Већ смо направили конкретне кораке. Више неће бити истовремених тренинга за више категорија, већ свака има свој термин у Економској школи. Успоставили смо сарадњу са Металопластиком за међусобне дуеле најмлађих (до 11 година нема велике разлике у могућностима дечака и девојчица), а одлазићемо и на турнире, организовати пријатељске утакмице. Желимо већ до јуна да бар удвостручимо број девојчица у тренажном процесу, а интензивираћемо комуникацију са родитељима. Већ вечерас је и родитељски састанак у Културном центру, а председник Павловић и ја бићемо на располагању увек – додаје Сандра Колаковић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa