Инфо

18. јануар 2018.18. јан 2018.
ЗА ПРЕДСЕДНИКА ИЗАБРАН СРЂАН МИТРАШИНОВИЋ
ОСНОВАН ГРАДСКИ ОДБОР НАРОДНЕ СТРАНКЕ У ШАПЦУ

ЗА ПРЕДСЕДНИКА ИЗАБРАН СРЂАН МИТРАШИНОВИЋ

Шабачка политичка сцена богатија је за још једну политичку организацију – Народну странку. На Оснивачкој скупштини у Шапцу за председника Градског одбора изабран је Срђан Митрашиновић, директор Туристичке организације Шапца, док је за потпредседницу изабрана Снежана Живановић, дипломирани економиста.
Оснивачкој скупштини присуствовали су и први потпредседник Народне скупштине Мирослав Алексић, потпредседник Никола Јовановић, генерални секретар Стефан Јовановић, председник Извршног одбора Владимир Добросављевић, као и повереници Народне из свих околних општина и градова.
Жеља Народне скупштине је да у наредном периоду, заједно са коалиционим партнерима у Шапцу, наш град учине још лепшим и бољим местом за живот.
- Формирањем Градског одбора поставили смо темеље за даљи рад. Предстоји нам формирање ресорних одбора кроз које ћемо дати свој пуни допринос у намери да Шабац буде још успешнији – рекао је Митрашиновић.
Први потпредседник Народне скупштине Мирослав Алексић изјавио је да је пред шабачким Одбором одговоран посао.
- Све ове људе који данас кличу Александру Вучићу и који су заслепљени пропагандом ружичастог света, треба да убеде да није истина све оно што им се намеће. Истина је оно што они осећају у свом џепу, оно што виде у својој породици да наша деца данас одлазе из Србије и да траже од људи да буду срећни зато што раде за плату од 200 евра. То је најважнији задатак пред члановима Скуштине – истакао је Алексић.
И он је нагласио да је Шабац светао пример у данашњој Србији.
- Људи у Шапцу су схватили да се само мудром политиком, заједништвом, слогом, јединством може стати на пут овој пропагандној машинерији режима Александра Вучића – додао је Алексић.

Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa