Инфо

20. јун 2019.20. јун 2019.
РУКОМЕТ: СЕХА ЛИГА!

Великани у Шапцу

Није изгледало добро до недавно, због проблема са адекватним простором у нашем граду и одбијања руководства СЕХА лиге да МЕТАЛОПЛАСТИКА буде домаћин у неком другом граду, озбиљно је доведен у питање наступ „плавих“ у Лиги која окупља неке од најбољих тимова Европе и у којој суделује и актуелни шампион старог континента Вардар. Ипак, проблем је превазиђен, на најбољи начин. Шапчани ће играти у СЕХА лиги, а домаћини ће бити у свом граду и дворани у којој су пре више од три деценије, два пута узастопно, „освојили“ Европу, хали „Зорка“.
Власник овог спортског објекта, АИК банка и Рукометни клуб „Металопластика“ постигли су договор о сарадњи и спонзорству према коме ће у свим утакмицама регионалног такмичења, као и Купа ЕХФ „плави“ бити домаћини у дворани „Зорка“ током целе сезоне.
Комплетно заједничко саопштење два правна субјекта, овим поводом, можете прочитати на нашем званичном сајту, а током наредне недеље Шабац ће посетити и представници Лиге како би потврдили да „Зорка“ може угостити све учеснике овог надметања.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa