Инфо

26. новембар 2020.26. нов 2020.
Фото: С. С.

Фото: С. С.

ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

ИНЂИЈА ЈЕ НОВА НАДА

Победа изузетно важна, ривал у доброј форми. У Сурдулици игра боља од резултата. Тренутни заостатак десет бодова. Три победе Инђије у последњих пет кола
Семафор у Сурдулици није реално рефлектовао однос снага на терену, међутим далеко од тога да можемо говорити о незаслуженој победи, у овом тренутку, спремније екипе. Време брзо пролази, без много прилике је за ламентирање, јер убрзо МАЧВИ стиже још један противник из категорије оних који се могу победити, иако је то много лакше рећи, него учинити. Свакако је противник тим који има исту жељу као Шапчани, опстанак.

РАДНИК – МАЧВА 3:0 (2:0)
Сурдулица. Без публике. Главни судија: Петар Пипер; помоћници. Па. Пипер и Минић. СТРЕЛЦИ: Макарић у 23. (11 м), Макарић у 45. и Павлов у 62. минуту. ЖУТИ КАРТОНИ: Спасић и Макарић (Радник); Пејовић, Кнежевић и Ортиз (Мачва).
РАДНИК: Костић, Богдановски (Даноски), Лукић (Павлов), Макарић, Ђорђевић, Кричак, Стојановић, Јовић (Орешчанин), Брковић, Митошевић (Суботић), Спасић (Стаменковић).
МАЧВА: Гордић, Пејовић (Ђоковић), Ивић, Трипковић (Божић), Пешић (Михаиловић), Ортиз, Марковић, Дабић (Дукић), Мијаиловић, Адамовић, Кнежевић.


ИНЂИЈА је у успону форме и игра добро у последњих месец дана и мало дуже. Последња три меча на свом терену су победили, донекле изненадили и Ниш претходног викенда. Нису ни у поразима били слаби, шта више, изуезетно су намучили Звезду у Београду, водили 2:1 и шампиону је требао пенал и касни погодак за тријумф. Мало су покварили добар утисак из октобра и новембра поразом од Металца 0:1 на свом терену, али генерално су успешни и тренутно изнад црте. Остали су летос без важних играча: Бањца, Миликића и Прековића, односно Марковића, док су се базирали на појачања из иностранства (Мађарска, Албанија, Пољска, Азербејџан...), међу њима је поново у Супер лиги, некадашњи леви бек Мачве Протић. Истичу се још Елиомар, Радин, Обрадовић, међутим, без премца је Нешковић, 20-годишње офанзивно крило које је дошло из Војводине и игра одлично. Ипак адут Инђије је добра одбрана. Сезону је на клупи започео Живковић, али га је у октобру, сада можемо рећи успешо, заменио Дејан Челар. Мачву још муче проблеми, на терену, по питању ефикаснсти и ван, у финансијском сектору. Мора и против њих.
Претходне сезоне, у другом колу, у Шапцу је било 2:2, у последњем минуту су Војвођани освојили бод, у друголигашким годинама, Инђија је у славној сезони Мачве победила у Шапцу (2016), док је Мачва била боља у сезони када је испала у Српску лигу (2014).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa