Инфо

11. фебруар 2021.11. феб 2021.
све ефикаснија: љ. ивковић

све ефикаснија: љ. ивковић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Ривали за учење

Три фаворита за титулу у наредне четири рунде. Победа против Зајечара олакшала позиције. Прилика за напредак кроз сучељавање снага са најбољим играчицама
Следе „Медицинару“ два изузетно тешка ривала у наредна два првенствена кола и било какав резултатски императив не постоји када на другој страни имате два од три највећа ривала за титулу. Најпре ће Шапчанке пут Јагодине, а потом ће угостити Наису. За изузетно млад тим Шапчанки ово су ривалке против којих могу показати несумњив потенцијал и још важније, кроз дуеле са најбољима у лиги напредовати играчки.

Све је много лакше када се ближе изузетне утакмице када се оствари тријумф против екипа свог ранга и оних где су бодови неопходни да би се примарне амбиције оствариле. Упркос неким падовима у игри, шабачке рукометашице су биле сигурне када беше најважније против Зајечара и новом победом се приближиле примарном циљу опстанку у Супер лиги.

Осим поменутих ривалки које долазе, Медицнар ће бити гост Врбаса, у утакмици где би победом уклониле било какав страх, а потом ће угостити још једног кандидата за титулу Бекамент. Било како било, осим меча у Врбасу, где је свакако домаћин благи фаворит, у четири наредна кола није реално очекивати велики бодовни салдо, али јесте искуство које ће се нумерички валоризовати против екипа из доњег дела табеле где се опстанак и осигурава.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa