Инфо

17. март 2022.17. мар 2022.
Чекајући плеј оф
ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Чекајући плеј оф

Ни у пуној форми и комплетном саставу Шабац ове сезоне не би могао да се супротстави моћном Новом Београду у пуној снази, а посебно то није било реално без капитена Николе Марковића и репрезентативца Огњена Стојановића који се повредио дан пред меч. Силу су гости показали у прве две четвртине, Шабац се донекле вратио и парирао у трећој и четвртој.

Шабац – Нови Београд 7:16 (1:4, 0:4, 2:4, 4:4)
Градски базен. Судије: Прлић и Бељин. Искључења: Шабац 9, Нови Београд 9. Петерци: Нови Београд 3 (3)
ШАБАЦ: Филиповић, Вогел, Васовић, Репановић 2, Копцев, Мараш, Митровић, Жежељ, Тубић 2, Шулц 2, Станић 1, Тонковић, Вукадиновић, Ћетковић.
Н. БЕОГРАД: Г.Пијетловић, С.Рашовић 3, Мандић 1, Мартиновић 2, Вучинић, Д.Пијетловић 1, Гогов 3, Јакшић, Перковић, Влахопулос 2, Драшовић 2, В.Рашовић, Фернадез, Шушиашвили 2.


Много важније утакмице тек очекују Шапчане. Плеј оф ће свакако Шабац бити ривал, али још није познато да ли Црвеној Звезди или Партизану. Дерби је одложен и тек после њега ће бити познато на кога ће „чивијаши“. Победа Партизана, реми или победа Звезде од једног гола разлике доноси нове две утакмице против црвено-белих, док тријумф Звезде са два или више голова разлике доводи Партизан у Шабац.

Цех лошег наступа на последњем турниру Регионалне лиге наметнуо је још два важна меча. Три дана пре плеј оф дуела, Шапчани у Ваљеву играју први меч борбе за опстанак у Премијер регионалној лиги против Валиса (23. март), а седам дана касније, и реванш у Шапцу против Ваљеваца.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa