Инфо

17. март 2022.17. мар 2022.

Моја Србија

Постојећи ресурси Центра за стручно усавршавање и све едукативне инсталације, које се налазе у парку ове установе, биће представљене кроз садржајне активности пројекта са жељом да се ученицима, поред усвајања нових знања, омогући и њихова практична примена у циљу развијања и других вештина попут логике, спретности, тимског и такмичарског духа и слично
У суботу, 5. марта, одржано је прво квиз-предавање под називом Моја Србија у организацији Центра за стручно усавршавање Шабац. Ученици осам основних школа: ОШ Вук Караџић, ОШ Николај Велиморовић, ОШ Јанко Веселиновић, ОШ Ната Јеличић, ОШ Јеврем Обреновић, ОШ Лаза К. Лазаревић, ОШ Стојан Новаковић и ОШ Мајур биће у прилици да наредна два месеца буду учесници у поменутом пројекту чији је основни циљ развијање знања и вештина.

Постојећи ресурси Центра за стручно усавршавање и све едукативне инсталације, које се налазе у парку ове установе, биће представљене кроз садржајне активности пројекта са жељом да се ученицима, поред усвајања нових знања, омогући и њихова практична примена у циљу развијања и других вештина попут логике, спретности, тимског и такмичарског духа и слично.

Поред просторних и едкукативних капацитета Центра за стручно усавршавање, реализатори пројекта ће током наредна два месеца ученицима, кроз различита предавања из области географије, српског језика и књижевности и педагошко-психолошлих тема, приближити основна обележја Србије, истаћи значај образовања, упознати их са занимљивостима из живота великана који су обележили културну историју, а географске занимљивости ће допринети развијању националног индетитета и богаћењу знања у вези са туризмом и општим одликама.

Предавања су замишљена тако да омогуће размену мишљења, побољашају интеракцију, а провера знања биће вршена кроз квиз-такмичења у којима ће свака школа скупљати бодове све до финалног квиза који одлучује победника.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa