Инфо

28. април 2022.28. апр 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Како планирате да проведете Први мај?

Љубомир Исаиловић (86 година):
-Сећам се, још је Тито био жив... Радио сам у “Зорки” и Први мај смо славили у Букору. Тамо смо ишли на излете, имали смо ручак, било је лепо време. Тада је владало право другарство, људи су били другачији. Сви су били много сложнији и није било зависти. Економска криза је све променила, сада је неко друго време.

Љубомир Исаиловић, Фото: "Глас Подриња"


Зоран Ђурђевић:
-Са пријатељима ћу провести Први мај. Традицонално ће бити јагњетина за ручак. Волим да путујем и памтим један Први мај у Пољској на ком сам се заљубио.

Зоран Ђурђевић, Фото: "Глас Подриња"


Брана Лекић:
-Одмараћу за Први мај код куће. Било је занимљивих прослава Првог маја, али не могу да се сетим ниједног који бих издвојио.

Брана Лекић, Фото: "Глас Подриња"


Милица Јеремић:
-Планирам да Први мај проведем са породицом, мужем и децом. Вероватно ћемо отићи до Цера. Сваки Први мај ми обележи нека анегдота. Као дете сам волела да идем у манастир Каону, али једно време тамо није могло да се иде, те сам изгубила навику.

Милица Јеремић, Фото: "Глас Подриња"


Слободан Палежевић:
-Идем са супругом у Планицу у Словенију. Супруга бира дестинацију, а ја се увек сложим. Последњих 12 година сваки Први мај нам је посебан, јер нам је ћерка рођена на тај дан. Међутим, како тог дана нико није ту, рођендан јој увек славимо неки други дан, тако да имамо разглог за два славља.

Слободан Палежевић, Фото: "Глас Подриња"


Михаило Марковић (из Бајине Баште):
-Добар другар ми се жени и прави свадбу тог дана, тако да ће уранак изостати. Памтим прославе Првог маја из средњошколских дана, али детаљи нису за јавност.

Михаило Марковић, Фото: "Глас Подриња"

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa