Инфо

22. децембар 2022.22. дец 2022.
Мандић са пуленима ВК Сава (фото: ВК Шабац фб)

Мандић са пуленима ВК Сава (фото: ВК Шабац фб)

ВАТЕРПОЛО: ПРВА А ЛИГА

Среда одређује полусезону

Синоћ против Ваљева. Најважнији меч. Победа даје оптимизам пред наставак. Борба у троје за опстанак и бараж
Сава је у последњој четвртини тек поклекла против фаворизованог ЖАК-а, међутим најважнији меч је одигран синоћ. Уколико су императивни бодови против Ваљева освојени, полусезона најмлађег тима Прве А лиге је задовољавајућа.

ЖАК – Сава 14:8 (2:3, 4:1, 3:3, 5:1)
Базен Језеро. Судије: Виријевић и Станисављевић. Искључења:ЖАК 6, Сава 10.
ЖАК: Бушић, Цветић 2, Наћук 5, Зорић, Будурин 3, Стојадинов, Илић 1, Радовановић 1, Палатош, Гавранов, Симић, Талаја 1, Степанов, Видицки 1. Тренер: Мунћан.
САВА: Алимпић, Новаковић 1, Мичановић, Мићић, Лукић, Здравковић 1, Урошевић, Пантелић, Зец, Лазић 4, Војиновић 1, Трбовић, Мијаиловић, Вашић. Тренер: Мандић.


Јасно је да ће ривали у борби за опстанак бити Ваљево и Бечеј. Један тим ће опстати, један ће добити нову шансу кроз бараж, један ће директно у нижи ранг. Бечеј је побеђен, уколико је и Ваљево, направљена је велика дистанца бар од најопасније позиције. Обе екипе ће дочекати Шапчане и важна је залиха бодова. Бечеј је у предности због два ремија против београдских екипа, али још у домету сустизања.

У прва два меча ће Сава бити домаћин, али екипама које се боре за врх, Бањици и Старом Граду, док ће у Шапцу још гостовати: ЖАК, Младост и Земун.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa