Инфо

29. децембар 2022.29. дец 2022.
СЕДМА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Заједничким снагама у боље сутра

И ово последње скупштинско заседање у 2022.години обиловало је значајним питањима по живот Локалне самоуправе а на бољитак житеља Општине Владимирци. Прво је потврђен мандат Дејану Марковићу из Мровске са листе „Ивица Дачић“ Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма.

У одборничким питањима и иницијативама, прво је Милета Јеличић из Вукошића честитао предстојеће празнике да би у истом духу ову седницу закључили и председник општине Горан Зарић и челни човек СО Раде Ковачевић. Зарић је уз добро здравље и сваки успех у раду исказао жељу за више инвестиције у наредној години и да се додатно учини све за боље дане у животу општине те да се манемо критика ван институција пошто су врата председника општине свима отворена за коректан дијалог пошто ова гарнитура има мандат да оправда поверење грађана Општине Владимирци. Напокон у разговорима се налазе решења а већ први задатак биће очекивано чишћење снега. А да све примедбе и предлози долазе на адресу где треба а не на непримерене адресе уз поновљене честитке поводом празника а у истом духу је говорио и председник СО Раде Ковачевић.


Усвојен је потом пети ребаланс буџета општине за 2022. годину, затим измене кадровског плана запослених у општинској управи и предлог одлуке о општинској управи Општине Владимирци. Било је говора а потом је усвојен и предлог одлуке о измени и допуни одлуке о општинским и некатегорисаним путевима на територији општине.

Усвојен је и предлог решења о давању субвенција на измењени посебан програм коришћења субвенција из буџета општине за 2022.годину а за ЈКП „Извор“ као и предлог решења о давању сагласности на ценовник комуналних услуга које пружа ЈКП „Извор“ Владимирци – пречишћен текст. Уобичајено заседање је завршено одборничким питањима и предлозима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa