Инфо

29. децембар 2022.29. дец 2022.
Зарићу кормило странке
ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ
ВЛАДИМИРЦИ

Зарићу кормило странке

Рад скупштине протекао је у једногласном избору за председника општинског одбора српске напредне странке Горана Зарића а у обимној биографији делегати су сазнали за импресивно образовање Зарића и да врх странке стоји иза његовог рада очекујући и да надаље буде тако. Сам Зарић је уз захвалност истакао да напредњаци не знају него ићи напред а да њега ово једнодушно поверење обавезује да буде први међу једнакима који ће изнети не мали терет очекивања свих
У препуној сали Дома културе одржано је свечано издање изборне скупштине. Скуп су својим присуством, уз салве одобравања делегата увеличали координатор за Општину Владимирци Бранислав Маловић и чланови главног одбора странке Бобан Бирманчевић, Владан Секулић, Жељко Марјановић и Јован Милутиновић.

Скупштина је отпочела рад уз химну странке „Тамо далеко“ коју је уз пратњу на клавиру у извођењу Емилије Јовишевић маестрално отпевао професор Милош Гашић солиста хора РТС-а , дубоки бас, раскошно доносећи на увид таленат понет са ових простора, импресивних домета.

Сам рад скупштине протекао је у једногласном избору за председника општинског одбора српске напредне странке Горана Зарића а у обимној биографији делегати су сазнали за импресивно образовање Зарића и да врх странке стоји иза његовог рада очекујући и да надаље буде тако.

Горан зарић, председник општинског одбора СНС у Владимирцима: Напредњаци знају ићи само напред


Сам Зарић је уз захвалност истакао да напредњаци не знају него ићи напред а да њега ово једнодушно поверење обавезује да буде први међу једнакима који ће изнети не мали терет очекивања свих. Пред долазеће празнике пожелео је свако добро од здравља до личних планова стављајући бољитак општине на прво место и пун допринос општинског одбора странке која му је дала поверење да изнесе нимало лако бреме а зарад грађана Општине Владимирци, уз салве одобравања.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa