Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
Асолуте поново  окићене медаљама
НОВИ УСПЕХ ШАБАЧКИХ БАЛЕРИНА

Асолуте поново окићене медаљама

Тара Цветковић и балерине Асолуте (Assolute), балетска секција КУД “Абрашевић“ освојиле су шест златних и три сребрне медаље на UDC (Unstoppable dance competition) такмичењу у Београду, одржаном у недељу. Тари је припала и специјална награда, а по проглашењу награђених, била је међу 10 најбољих играча који су још једном одиграли своју кореографију на тзв. гали. На бину је изашла праћена великом подршком других играча који су узвикивали њено име.



Седам Шапчанки освојило је укупно 9 медаља са 11 кореографија, које је све осмислила и припремила Тара.

Наталија Цвејић у конкуренцији беба освојила је злато, док је најмлађој Магдалени Станојевић, у истој конкуренцији припало сребро. Дует Наталија Цвејић и Јелена Чичулић биле су златне у категорији мини, док је Катарина Стекић изборила такође златну медаљу у овој конкуренцији. Дуња Нешић освојила је у категорији јуниора 4. место, а Александра Марковић у категорији кидс 6. место. Тара је у соло сениор била златна и сребрна у senior conteporary. Тари и Дуњи у дуету је припало једно злато и једно сребро. Тара, Дуња, Катарина и Александар биле су најбоље и у миксу. Тара је добила и специјалну награду Best expression senior.



Девојчице су поново наступиле после дужег времена, због Тариног одласка на факултет у Београд. Због тога су и вежбале само повремено викендима, те је овај успех још много већи.

Такмичило се више од 1.000 играча из целе Србије.

Седам Шапчанки освојило је укупно 9 медаља са 11 кореографија, које је све осмислила и припремила Тара


Играло се на две сцене, а у жирију су биле и светки и европски признате интернационалне судије Зорица Танасковић и Весна Рељић.
M.M.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa