Инфо

3. август 2023.3. авг 2023.
И. Лацковић (фото: АРКУС)

И. Лацковић (фото: АРКУС)

РУКОМЕТ: ЕП ЗА КАДЕТКИЊЕ

Швајцарска први ривал

Први такмац Швајцаркиње. Завршна фаза припрема у Шапцу. Одиграно шест припремних мечева. Медицинар представљају две рукометашице и тренер
Женска кадетска репрезентација Србије стартује данас (четвртак, 3. август) на Европском првенству у Црној Гори, а међу одабраним репрезентативкама су и две рукометашице шабачког Медицинара, наравно, продукти клупске школе. На левом крилу репрезентације ће дејствовати Ива Лацковић, док ће у конкуренцији за десног бека бити Хелена Петрић.

Х. Петрић (фото: АРКУС)


Завршни део припрема репрезентативке су реализовале у Шапцу. У стручном штабу селектора Зорана Барбуловића налази се и помоћни тренер Медицинара и тренер млађих катеогрија Владимир Павловић. Током припрема Србија је одиграла два меча у Аустрији против тамошње репрезентације, два пута се састала са Румунијом у Караташу, а и у Шапцу је играла двомеч, поново против Аустрије (30:37 и 28:21).
У првом колу Србија игра против Швајцарске у четвртак, од 15:15. Дан касније следи дуел против Хрватске, балкански дерби је заказан за 13:30, а у исто време, само два дана касније, 6. августа, Србију очекује меч против Шведске. Две најбоље екипе ће се пласирати у наредну фазу. Преостале две екипе такмичење настављају у плеј аут рунди. Свака екипа ће одиграти најмање седам утакмица.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa