Инфо

7. септембар 2023.7. сеп 2023.
М. Репановић – нови капитен

М. Репановић – нови капитен

ВАТЕРПОЛО: МЕМОРИЈАЛ БАТА ОРЛИЋ

Тежак испит пред старт

Три јака меча на Новом Београду. Последњи турнир пред почетак сезоне. У првом колу против славног берлинског Шпанадауа
Меморијал Влахо Бата Орлић ће овог лета доживети тек своје друго издање, међутим већ сада се успоставља као један од најјачих припремних турнира у Европи где ће овог лета партиципирати и Шабац Елискир. Овдашњи Шабац Еликсир ће још једном против тимова нивоа Лиге шампиона тестирати учињено на припремама.

Репановић капитен
Капитен шабачких ватерполиста у наредној сезони биће Михаило Репановић. Момак који већ шест сезона наступа за Шабац био је заменик капитена у протекле две сезоне, а улогу првог капитена преузима од Николе Марковића који је овог лета прешао у Приморац.


Шест екипа учесница надметања на Новом Београду долази из четири државе. Шабац је у групи Б са највећим тимом Немачке, некадашњим шампионом Европе, Шпандауом с којим игра и свој први меч у петак, 8. септембра, од 21 час. Само 14 сати касније, у суботу, 9. септембра, од 11 Шабац затвара групну фазу утакмицом против Јадрана из Херцег Новог. Прва два тима из групе улазе у полуфинале заказано за суботу вече, док су у недељу, 10. септембра мечеви за пласман. Другу групу чине вицешампион Европе Нови Београд, Партизан и Младост Загреб.

О. Стојановић


Турнир ће бити последња провера Шапца пред старт сезоне. Недавно је наступао Шабац Еликсир на турниру у Крагујевцу где је заузео друго место остваривши три победе, један реми и један пораз, а уз то је екипа спаринговала са Војводином, Ираном и Казахстаном.

Последња провера пред сезону
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa