Инфо

14. децембар 2023.14. дец 2023.
Пролеће наде и стрепње за Мачву

Пролеће наде и стрепње за Мачву

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Пораз за крај

Младост освојила три бода. Мачва остала у плеј оф зони, али уз исти број бодова са екипом на позицији девет. Ближи врху, него борби за опстанак
Анализа двадесет одиграних рунди тек предстоји. Мачве је остварила више него претходне сезоне у истом периоду, да ли је то довољно, односно добро, биће део те анализе, но тешко је отети се утиску да је морала шабачка екипа више у Новом Саду. Тим са зачеља успео је да победи Шапчане и забележи други тријумф у три меча против Мачве у овој сезони. Победом се Младост вратила у борбу за опстанак. Мачва је остала у плеј оф зони на крају 2023. године.

Потребна боља ефикасност


Јасно је да су Мачви гостовања представљала проблем. Победила је у само једном од десет мечева, поражена у пет од последњих шест и то је утицало да не буде боље пласирана на табели. Лига је изједначенија него претходне сезоне, Шапачни су на 4 бодa од четвртог места и све је отворено у десет преосталих кола на пролеће, како у плеј оф борби, тако и у плеј аут надметању.



Пролеће би требало да донесе повратак Радуновића, свакако најбољег нападача Мачве чији изостанак се снажно осетио у другој половини одиграног дела сезоне. Повратак је важан за ефикасност екипе. Пред тимом је два и по месеца паузе.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa