Инфо

21. децембар 2023.21. дец 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Лидер Западне Србије Немања Пајић оценио да је постигнут успех

Доносили добре одлуке

Лидер Покрета Западна Србија Немања Пајић истакао је на конференцији за новинаре у понедељак да је задовољан прелиминарним резултатом на изборима, те да очекују да ће у новом у односу на претходни сазив локалног парламента имати једног одборника више.

-Желим да се захвалим суграђанима који су изашли у великом броју, више од 63 посто њих гласало је на изборима. Српска напредна странка (СНС) је победила на локалним и републичким изборима и ми им на том резултату честитамо. СНС је практично два пута заредом апсолутни победник ових избора са више од половине одборника у парламенту, тако да има могућност и да сама буде у власти. Добро је да је Покрет Западна Србија остварио јако добар резултат, иако су након прошлих избора биле такве прогнозе да нас неће бити и да нећемо успети да пређемо цензус на наредним изборима. Не само да смо прешли цензус, него смо направили трећи резултат у нашем граду који је мало бољи него на прошлим изборима. Пре три године смо донели праву и добру одлуку и то су суграђани препознали. Према незваничним резултатима, требало би да имамо осам уместо седам одборника, колико смо имали у претходном сазиву. Добро је да су суграђани разумели нашу одлуку. Поштујемо вољу суграђана и бирача- подвукао је Пајић.

Фото: "Глас Подриња"


Он је рекао да очекује да ће се наставити континуитет у власти и да ће иста коалиција која је у претходне три године водила град то наставити да ради и убудуће.

-Имали смо прелиминарне разговоре, чули смо се током изборног дана, а СНС је на конференцији за медије изразила жељу да се настави како се до сада радило. Још више ме радује да су изразили жељу да укључе и неке друге политичке чиниоце у рад локалне самоуправе. То је добро, наилази период где нам је потребно да се миримо, да имамо концензус око добрих ствари које треба да се ураде, јер смо тако направили и прошлу локалну власт. Имали смо програмску коалицију, јасно смо знали шта желимо да урадимо и то смо испунили. Наши суграђани су то препознали и практично нам дали истоветну подршку као пре три године- нагласио је Пајић и додао да суграђани „виде Шабац као град будућности и да су валоризовали све оно што се радило у претходне три године“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa