Инфо

8. фебруар 2024.8. феб 2024.
Т. Васић (фото: Супер рукометна лига фб)

Т. Васић (фото: Супер рукометна лига фб)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

За нови низ

Убедљива игра против Младости. Опоравак играчица у току. Раднички редовно побеђиван у претходне две сезоне. Снажније него јесенас
Медицинар је још далеко од комплетног састава, али је против Младости коначно био на нивоу јесени. Прекинувши низ од два пораза победом се учврстио на средини табеле, али и вратио у борбу за плеј оф. Заостатак за Нишлијкама је три бода.

Медицинар – Младост (НП) 33:19 (14:8)
Хала „Зорка“. Гледалаца: 300. Судије: Обрадовић и Вучић (оба Зрењанин). Седмерци: Медицинар 2(1); Младост 5(2). Искључења: Медицинар 10; Младост 6 минута.
МЕДИЦИНАР: Јовановић 8, Илић, Лукић, Радић, А. Васић 7, Лацковић 1, Гезовић, Т. Васић 5, Цвејић, Благојевић 4(2), Стевић, Драгосављевић 3, Мандић 4, Ракић 1, Вуксановић.
МЛАДОСТ (НП): Петковић, Паунић 4 (1), Ћазић, Кленковски 1, Стевановић 1, Радаковић, Ћурчин 2, Косановић, Јотић, Тешић 2, Орловић, Шашић, Лазаревић 6 (2), Вучетић 2.


У наредном колу Шапчанке су гошће Крагујевчанки. Раднички је био врло неубедљив у првом делу сезоне, а иако је у наставку забележио једну победу у три утакмице, игру је значајно унапредио. Надиграо је Младост, а у Нишу је био у мечу до самог краја. Трио Божиновић, Инђић, Ранковић добио је током зиме појачања у виду Андрее Бонер из Црвене Звезде и Поткоњак из Младоси.

Одбрана на нивоу (фото: Супер рукометна лига фб)


-Боримо се упркос проблемима са повредама и трудимо се да унапредимо игру. Имамо велики потенцијал. Немамо притисак и из такве растерећене позиције желимо да остваримо највише што можемо. Желимо низ победа – рекла је Јована Јовановић.
Медицинар је у претходне две сезоне имао увек решење за Раднички, те у четири одиграна меча има исто толико победа.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa