Инфо

21. март 2024.21. мар 2024.
Дуга ниска медаља
ТЕКВОНДО: ОМЕГА КУП

Дуга ниска медаља

Међународни Омега куп у Београду окупио је око 750 такмиачра из 66 клубова, односно осам држава, а три шабачка клуба освојила су укупно 18 одличја А класе, а у збиру са Б близу 40.

Када говоримо о А класи, чланови шабачког Винер Чивија освојили су три злата и једно сребро. Ивона Нинковић, Матеа Лукић и Лазар Илић постали су шампиони, док је Петар Ел Рабади био други. У екипном пласману кадети Винер Чивија заузели су позицију два, а у укупној кадетској конкуренцији су четврти.

Летњиковац Еликсир богатији за три злата, три сребра и две бронзе. Вељко Панић, Јана Лукић и Аљоша Гавриловић су донели титуле у свој клуб, вицешампионска звања стекли су: Дуња Илијески, Вук Петровић и Јелена Инђић, а бронзана одличја освојили су Михаило Живановић и Тијана Малишевић. Летњиковац је трећи тим међу јуниоркама, укупно шести јуниорски клуб.

Теквондо клуб „Шабац“ добио је кадетског шампиона. Виктор Петровић је освојио златну медаљу.

Сребрна одличја су заслужили: Душан Спасојевић, Петар Обрадовић и Јована Марјановић, док су бронзе засијале на грудима Доротее Андрес и Катарине Митровић. Шабац је четврти кадетски тим турнира у мушкој конкуренцији.

У Б класи медаље су заслужили: Јована Јанковић, Андреј Чокановић, Лука Аврамовић, Нина Павловић (ТК Шабац); Јована Ивановић, Маријана Ивановић, Андријана Симић, Реља Марковић, Мила Крајиновић, Страхиња Павловић, Сара Симић, Илија Божанић (ТК Летњиковац); Стефан Стефановић, Тамара Стевановић, Маша Јокић, Лео Димитријевић (ТК Винер Чиви).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa