Инфо

21. март 2024.21. мар 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Дар Oпштине излет за 650 жена

Уз већ речено у прва два дана свечарија уследиле су у Дому културе у организацији библиотеке Диша Атић и то редом фолклорно вече па наредне вечери свечарна приредба, обе у извођењу предшколаца и школараца , топло и својствено само младима који безмерно воле своје баке, мајке и сестре, дирљиво до суза.

Фото: "Глас Подриња"


Протекле недеље уследио је шлаг на торти поклона своје општине. Колона сјајног расположења од чак 10 аутобуса у 650 дама које су прво походиле манастир Тумане а затим уживали у шетњи Голупцем и Сребрном језеру.

Организацију је потписала Туристичка организација . У име дама своје је изрекла Љиљана Ераковић из Владимираца а захвалности општини на дару су додали и Јелисавета и Катарина из Прова, Биљана из Власанице, Радојка из Звезда, Милена из Белотића, Гордана из Кујавице, Споменка из Меховина, Борка из Каоне , Аница из Козарице и тако редом препуне утисака, дружењем и виђеним у дану дарованом за чак 650 жена са територије Општине Владимирци.


У декору прелепог дана све се стигло и задовољно вратило редовним обавезама. Преовладало је задовољство виђеним а заборав је путовао осмесима а са жељом да даме и даље остану украс простора свих средина општине.
Сретен Косанић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa