Инфо

28. март 2024.28. мар 2024.
С. Живојиновић – голман Шапца (фото: ВК Шабац Еликсир)

С. Живојиновић – голман Шапца (фото: ВК Шабац Еликсир)

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

Полуфинале све ближе

Победа ојачала позиције Шапчана. Полуфинале врло близу, а изненађење у Крагујевцу враћа неизвесност и у борбу за треће место
Вукови су били изазов који су Шапчани успешно превазишли на најбољи начин. Одмах на старту су поставили утакмицу тако да њима одговара, стекли осетну предност и сигурно меч водили до краја.

И. Коптсев


Одбрана је била добра са играчем мање, а у нападу су показали играчи Немање Личанина већу смиреност него у претходним утакмицама, иако екипа још није комплетна.

Шабац Еликсир – НБГ Вукови 12:7 (5:1, 1:1, 4:3, 2:2)
Градски базен. Гледалаца: 700. Судије Киш и Нишавић, делегат Шукић. Искључења: Шабац Еликсир 10, НБГ Вукови 8. Петерци: Шабац 3(3), НБГ Вукови 1(0).
ШАБАЦ ЕЛИКСИР: Живојиновић, Мараш, Новаковић 2, Томић, Копцев, Бараћ 3, Станић, Мачић, Драговић 1, Стојановић 4, Кораћ, Гавриловић, Тохољ 2.
НБГ ВУКОВИ: Глушац, Смиљевић 2, Виторовић, Мушикић, Радосављевић, Варкуља, Тртовић 2, Драговић, Ђорђевић, Урошевић 2, Андрин 1, Гак, Шуша, Конатар.



Шабац Еликсир се осамосталио на плеј оф месту и као фаворит за полуфинале у односу на Партизан и Вукове чека наставак сезоне. За сада у овој фази није било изненађења. Шабац у наставку очекује гостовање у Крагујевцу, дочекују Црвену Звезду и гостују Вуковима. У случају да чивијаши изненаде у Крагујевцу могли би се вратити и у борбу за треће место, но оно што је најбитније све држе у својим рукама по питању пласмана у полуфинале. Предност је сада четири бода, а и у случају једнаког броја бодова Шабац је у предности у односу на Партизан.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa