Инфо

28. март 2024.28. мар 2024.
Златна медаља за "Полетарац"
НА САЈМУ ОБРАЗОВАЊА У НОВОМ САДУ

Златна медаља за "Полетарац"

На 19.Сајму образовања “Путокази”, одржаном прошле недеље у Новом Саду, одлуком комисије коцељевачки вртић нашао се у друштву најбољих васпитно-образовних установа.

Наиме, предшколска установа “Полетарац” Коцељева добила је златну медаљу за квалитет. То је још једна потврда изузетног рада који већ дуги низ година краси обданиште у тамнавском крају.



Тема награђеног рада је “Партнерство предшколске установе са породицом и локалном заједницом”.

–Ако се узме у обзир да је то међународни сајам, на коме учествују поред установа из Србије и из окружења, да комисију чине истакнути стручњаци из области образовања и васпитања , за нашу Установу ово је веома значајно признање, велики успех. Веома смо поносни, с обзиром на то да је ово наше прво учешће на сајму овог типа- изјавила је директорка “Полетарца” Марина Гајић.



Према њеним речима есеј са којим је вртић конкурисао приказ је једне успешне сарадње предшколске установе са породицом и локалном заједницом.

–Партнерство са породицом је веома значајно у реализацији васпитно-образовног рада. То је процес који се гради и захтева време, стрпљење, одговорност и професионалност. Наша установа дуги низ година негује ту сарадњу , непрестано изналазећи нове и другачије начине како би смо имали сталне сараднике у нашем раду- истакла је Гајић и додала да је признање за запослене понос, али и одговорност за будући рад.
В.Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa