29. mart 2018.29. mar 2018.
Sani Optik

Pravilan odabir naočara – razlika između kvalitetnog i nekvalitetnog života

Štetnije po naše zdravlje je nositi nekvalitetne naočare nego ih ne nositi uopšte – ističu stručnjaci. Preko 80 odsto informacija koje primamo iz “spoljašnjeg sveta” dolazi kroz čulo vida (oko). Zato je od velike važnosti pravilan odabir kvalitetnih dioptrijskih okvira, dioptrijskih stakala i naočara za sunce, kako za decu, tako i za odrasle.
Dioptrijske naočare uvek moraju biti izrađene prema potrebama osobe koja ih nosi. One sve više postaju jasan izraz stila i modnih trendova, ali nikako se ne sme zaboraviti značaj adekvatno odabranih dioptrijskih stakala.
Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija “Sani Optik” svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih stakala u okvire, ugradnju dioptrijskih stakala u naočare za sunce i druge usluge.
Naše oko svakodnevno je izloženo raznim “stresovima” koji dolaze iz spoljašnjeg sveta. Najveća opasnost ljudskom oku preti od nevidljivog ultravioletnog zračenja (UV), jake i stalne svetlosti, kao i od plavog svetla. U najugroženije kategorije spadaju deca, stari i osobe koje rade na otvorenom.
Pronalaženje individualnog rešenja za svakog klijenta shodno realnim potrebama osnovni je zadatak zaposlenih u “Sani Optik”-u. Pružanje profesionalnih saveta i preporuka prilikom izbora adekvatnih dioptrijskih okvira, kvalitetnih dioptrijskih stakala i naočara za sunce, jedini je pravi put ka zadovoljenju estetskih, funkcionalnih i zdravstvenih potreba. Zaštitni slojevi na dioptrijskim staklima nisu samo estetski dodatak, već sastavni deo svakog sočiva koje korisniku pruža oštriji vid, udoban pogled i zaštitu od štetnih zraka.
Asortiman proizvoda koji se plasira kroz maloprodaje pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, kvaliteta, ali i specifičnih zahteva lokalnih tržišta.
Pravilan odabir dioptrijskih stakala može napraviti razliku između kvalitetnog i nekvalitetnog života. Zato posetite “Sani Optik” u Šapcu, na adresi Vojvode Mišića br. 15 i Gospodar Jevremova 26, i uverite se u kvalitet proizvoda i usluga, ali i iskoristite brojne pogodnosti pri kupovini. Od 1.4. do 30.4.2018. godine očekuje vas popust od 30% na dioptrijske okvire i naočare za sunce, odabranih brendova i modelistike.
Besplatna provera
vida i sluha –
preventivno delovanje
Takođe nastavljamo i sa sprovođenjem projekta “Besplatne provere vida i sluha”. Cilj projekta je ukazivanje na značaj očuvanja zdravlja, ali i na posledice oštećenja i gubitka vida i sluha. Besplatnu proveru možete izvršiti u Sani Optik centrima za korekciju vida i sluha u Šapcu, Vojvode Mišića br. 15 i Gospodar Jevremova 26, ali i u sledećim mestima: Bogatić – svakog četvrtka od 9 do 14 časova, u prostorijama Ultrazvučne lekarske ordinacije preko puta Doma Zdravlja, Prnjavor – svakog ponedeljka od 9 do 14 časova, prostorije Zdravstvene ambulante Aljua kod Doma zdravlja, Koceljeva – svake srede, u prostorijama Doma zdravlja u periodu od 9 do 14 časova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa