13. septembar 2018.13. sep 2018.
Detaljna regulacija puta Šabac-Loznica
SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

Detaljna regulacija puta Šabac-Loznica

Prema saopštenju Dragana Josipovića iz Odeljenja za urbanizam Skupštine opštine Bogatić, izrečenog na prošlonedeljnoj sednici Skupštine opštine Bogatić, 21. po redu ( petak o9. 2018. godine) u toku je postupak izrade plana detaljne regulacije saobraćajnice prvog B reda Šabac-Loznica.
- Odluka je prilagođena novom planiranom koridoru državnog puta prvog B reda Šabac-Loznica koji će jednim svojim krakom povezati granični prelaz Badovinci ( Pavlovića most ) sa pomenutim putem u mestu Slepčević, istakao je Josipović.
Planom detaljne regulacije obuhvaćene su katastarske opštine: Dublje, Klenje i Badovinci. Odbornici Skupštine opštine Bogatić, prihvatili su ovakvo obrazloženje, a sve u okviru prve tačke dnevnog reda: Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o izradi plana detaljne regulacije državnog puta prvog B reda Šabac-Loznica u opštini Bogatić.
Na ovoj sednici, održanoj uoči Dana opštine, jednoglasno je usvojeno i sedam drugih tačaka dnevnog reda, a to su: Predlog odluke o uklanjanju objekata koji predstavljaju neposrednu opasnost za život i zdravlje ljudi, za susedne objekte i za bezbednost saobraćaja, Predlog zaključka o davanju saglasnosti na odluku nadzornog odbora JKP “Bogatić”, broj 1.788 od 30.07.2018. godine o usvajanju izveštaja o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP za period od 01. 01. – 30.06. 2018. godine, Predlog zaključka o davanju saglasnosti na odluku nadzornog odbora JKP “Bogatić” broj 1.789 od 30. 07. 2018. godine o kreditnom zaduženju JKP “Bogatić” kod Komercijalne banke AD Beograd, Predlog rešenja o imenovanju članova školskog odbora “Mačvanska srednja škola” Bogatić i konstatacija prestanka mandata doskorašnjim članovima školskog odbora, zbog isteka roka na koji su imenovani, Predlog rešenja o imenovanju članova školskog odbora osnovne škole “Nikola Tesla” Dublje i konstatacija prestanka mandata dosadašnjih članova školskog odbora, zbog isteka roka na koji su imenovani, Predlog zaključka o davanju saglasnosti na odluku nadzornog odbora JKP "Bogatić" broj 2.005 od 29.08. 2018. godine o kreditnom zaduženju JKP "Bogatić", Kod Komercijalne banke AD Beograd i Odbornička pitanja.

Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa