15. novembar 2018.15. nov 2018.
JKP “VODOVOD ŠABAC”

Omladinska u Majuru dobija kanalizaciju

Cilj nam je da što više sugrađana priključimo na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Smatram da smo do sada realizovali sve što smo i planirali i da smo zaslužili poverenje naših
sugrađana
Javno komunalno preduzeće "Vodovod" uspešno realizuje planove za ovu godinu. Još jedna ulica u Majuru dobija kanalizaciju. Meštani su prezadovoljni ,jer im je na ovaj način rešen dugogodišnji problem.
Direktorka Vodovoda Daniela Lovrin Gavrilović naglašava da su sve aktivnosti ovog preduzeća usmerene ka željama i potrebama naših sugrađana.
- Cilj nam je da što više sugrađana priključimo na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Smatram da smo do sada realizovali sve što smo i planirali i da smo zaslužili poverenje naših sugrađana – rekla je Lovrin Gavrilović.
Za građane Majura koji žive u Omladinskoj ulici, radovi na izgradnji kanalizacione mreže su od velike važnosti i izuzetno su zadovoljni zbog toga što će uskoro imati kanalizaciju.
- Za našu ulicu ovo je spas. Bili smo u mat poziciji. Sa jedne strane igralište, sa druge pruga, a placevi mali po dva ara, tako da ne možeš ni septičku jamu da iskopaš. Dobijanjem kanalizacione mreže bićemo spašeni - kaže Miroslav Bilanović žitelj Omladinske ulice u Majuru.
Vrednost radova u Omladinskoj ulici u Majuru iznosi 1,4 miliona dinara.
Iz Vodovoda najavljuju da se uveliko planiraju aktivnosti za narednu godinu, dok se do kraja tekuće godini neće stajati sa radovima na širenju vodovodne i kanalizacione mreže dokle god vremenski uslovi to dozvoljavaju.
- Čim završimo radove u Omladinskoj ulici počinjemo radove u ulici Tabanovčki put gde ćemo, takođe da radimo na izgradnji kanalizacione mreže i to 730 metara. Posle toga radimo vodovodnu mrežu u ulici Kralja Aleksandra u Prnjavoru čime praktično završavamo građevinsku sezonu za ovu godinu – ističe direktorka Vodovoda.
- U cilju ispunjavanja zahteva građana, planiramo da sledeće godine radimo kanalizaciju u Pocerskom Pričinoviću. Nastavljamo izgradnju kanalizacione mreže u Majuru, i takođe planiramo da počnemo da radimo kanalizacionu mrežu na Jevremovcu. Zbog konfiguracije terena na Jevremovcu planiramo da uradimo kombinovani sistem kanalizacije koristeći po prvi put vakumski sistem u Srbiji. U toku je priprema planskih dokumenata i tehničke dokumentacije. Realizacijom ovih projekata hiljadu domaćinstava će biti priključeno na kanalizacionu mrežu - zaključila je Lovrin Gavrilović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa