26. novembar 2020.26. nov 2020.
Saveti za manikir kod kuće
Ana Vasiljević, profesionalni manikir H2O Med Spa centra

Saveti za manikir kod kuće

Jednostavni saveti za negu kod kuće. Korak dalje u nezi, tretman kod vrhunskih profesionalnih manikira u H2O Med Spa
Izgled ruku i noktiju mnogo toga govori o svakoj osobi. To je jedna od prvih stvari koje primećujemo kod drugih, ali i ono što oni najpre primete kod nas. Zato su lepe i negovane ruke imperativ svake žene koja vodi računa o sebi, a uredni nokti se podrazmevaju. Mada je poslednjih godina veoma popularno sređivanje noktiju u salonima, svaka žena, bar ponekad, prinuđena je da uradi manikir u kućnim uslovima. Ukoliko čak i u takvoj situaciji želite da vaši nokti izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona, sledite naše savete profesionalnog manikira H2O Med Spa centra Ane Vasiljević.

Nagradite sebe savršenim noktima koji će upotpuniti vašu lepotu.
Zakazivanje termina: 069 - 33 – 55 – 190


“Polazim od pretpostavke da je većini žena potreban savet kako da za najkraći vremenski period srede svoje nokte na najbolji mogući način.
Priprema. Uvek koristite base coat pre nanošenja laka jer će vam nokti biti zaštićeni i neće dolaziti do pojave žutila ili drugih depigmentacija.

Ukoliko ipak nemate strpljenja ni vremena da same sređujete nokte, ili prosto ne želite da rizikujete, zakažite svoj termin u H2O Med Spa centru gde će vam profesionalci sređivanje noktiju pretvoriti u pravo uživanje


Nanošenje laka. Uvek nanosite tanak sloj laka i na celu nokatnu ploču. Za brže sušenje laka ukoliko nemate profesionalne lampe, uvek vam mogu pomoći sunčeva svetlost ili fen. Nov sloj nanosite tek kada je prethodni potpuno osušen. Mali trik koji vam može mnogo pomoći je korišćenje brzosušećih lakova koji su dostupni na tržištu. Nakon lakiranja obavezan je top coat koji će stvoriti lep završni sloj, a vaš lak će trajati duže. Ako želite efekat kao da ste upravo izašli iz salona, na kraju dodajte nekoliko kapi ulja za brzo sušenje laka. Ono se nanose na ivicu između zanoktice i laka za nokte.

Nega noktiju
Nega noktiju. Zlatno pravilo glasi da se nokti nikad ne seku grickalicom, jer to nepovratno uništava nokatnu ploču. Skraćujte ih odgovarajućim turpijama, ali i za to postoji trik. Nemojte turpijajte nokte potezima napred – nazad, jer to, takođe, tanji i uništava nokatnu ploču. Važno je da turpiju uvek koristite u jednom smeru.
Koristite skidače za lakove bez acetona uvek kada je to moguće. “

Profesionalni tretmani
Ukoliko ipak nemate strpljenja ni vremena da same sređujete nokte, ili prosto ne želite da rizikujete, zakažite svoj termin u H2O Med Spa centru gde će vam profesionalci sređivanje noktiju pretvoriti u pravo uživanje.
Pitali smo Anu da nam kaže nešto više o ponudi usluga nege noktiju u H2O Med Spa centru.
Nudimo vam tehniku izlivanja, ojacanja prirodnih noktiju, nadogradnju tipsama i tehniku gel laka.
Izlivanje noktiju je tehnika produzetka nokatne ploce uz pomoc šablona na kom se izliva gel koji imitira pravi nokat.
Gel lak čini je savršen za sve dame koje žele čvrste i jake nokte ukrašene omiljenom bojom. Imaćete omiljenu boju laka bez straha da će se oguliti i spasti do sledećeg dolaska za mesec dana!
Osetljivi, tanki i nokti skloni listanju i pucanju teško će dostići željenu dužinu prirodnim putem. Zato vas savetujemo da posetite H2O Med Spa centar na gradskom bazenu i uverite se u kvalitet naših usluga.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa