10. decembar 2020.10. dec 2020.
Deveti ciklus podrške mladim talentima u Srbiji

Iskoristi priliku da tvoje ime postane Novo Ime

Kaja Mandić Plavšić je pobednica osmog ciklusa projekta „Novo ime“, čime je započeo novi krug i, samim tim, nova prilika za sve mlade talente iz cele Srbije da postanu deveto Novo Ime
Svi mladi od 16 do 30 godina koji žele da iskoriste priliku da njihove ime postane Novo Ime prijave mogu da šalju do 15. decembra. Ako još uvek niste imali priliku da se upoznate sa projektom – sve potrebne informacije i sam prijavni formular možete pronaći na platformi novoime.rs.

Dok se talenti spremaju za svoju šansu, pobednica novembarskog ciklusa u kojem je osvojila naklonost i podršku pratilaca, planira na koji način će da iskoristi nagradu za razvoj svog talenta. Upoznajte Kaju Mandić Plavšić iz Sombora, koja se sa pijaninom druži od svoje pete godine, a danas je studentkinja generacije Akademije umetnosti u Novom Sadu – odsek klavir.

„Ova nagrada će mi pomoći u daljem školovanju i usavršavanju, prilikom odlazaka na međunarodna takmičenja na kojima sam često jedini predstavnik naše zemlje i pri pohađanju majstorskih kurseva muzike kod priznatih pedagoga. U bliskoj budućnosti planiram da upišem doktorske akademske studije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, nastavim koncertnu delatnost kao solista i član klavirskog dua te nastavim da predstavljam Srbiju u pozitivnom svetlu uspešnim nastupima na takmičenjima. Biti Novo Ime muzike velika je čast i privilegija“, reči su Kaje Mandić Plavšić, Novog Imena muzike.

Postavši osmo Novo Ime, njoj je za rukom pošlo ono što su prethodno uspeli da urade Stefan Nikolić i Ivica Mišić, Nova Imena glume, Marija Trajković, Novo Ime fotografisanja, Filip Lazarević, Novo Ime pevanja, Anđela Budić i Ivana Canić, Nova Imena crtanja, te Jovana Beljić, Novo Ime slikarstva – da izbori priliku da iznosom do 2.500 evra unapredi svoje veštine i znanja.

Projekat „Novo ime“ od početka godine u potpunosti realizuje kompanije NOVO INVESTMENT, članica grupacije NOVOMATIC u Srbiji. Njihova misija je da prepoznaju mlade talente i omoguće im da ostvare svoje snove, za koje im je neophodna (finansijska) podrška. Uz to, zajedno sa ovim mladim ljudima ukazuju na značaj društveno odgovornog delovanja kako u odnosu na pojedince, tako i na celokupnu zajednicu.

Više detalja o samom projektu „Novo ime“ možete pronaći i na zvaničnoj Fejsbuk stranici, odnosno Instagram profilu. Talentima srećno u decembarskom krugu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa