17. decembar 2020.17. dec 2020.
Prebrodili najtežu godinu
“CERSKI MARŠ” OBELEŽIO SLAVU

Prebrodili najtežu godinu

Udruženje građana “Cerski marš” danas je obeležilo slavu Svetog Andreja Prvozvanog. Usled epidemiološke situacije, u prostorijama Udruženja, okupio se samo mali broj članova koji su, uz poštovanje svih mera, sa sveštenikom polomili kolač.

Ovom prilikom su, kao i prethodnih godina, sumirani rezultati rada i izneti planovi za sledeći Cerski marš. Organizatori su izrazili zadovoljstvo zbog toga što su i ove godine uspeli da održe manifestaciju, 11. put.

-Ponosni smo na to što smo i ove godine, u nemogućim uslovima, uspeli da održimo Cerski marš. On nije imao formu kao prethodnih godina, ali su učesnici u ovogodišnjem Cerskom maršu pokazali da smo sačuvali ideju i dokazali da se i u teškim vremenima može i mora čuvati sećanje.” izjavila je član Upravnog odbora “Cerskog marša” Jelena Lazarević, ocenjujući ovogodišnji marš.

Govoreći o planovima za budućnost Tijana Stepanović, član UO udruženja najavila je da će sledeću godinu obeležiti novine u organizaciji i izgledu marša. Svi poštovaoci ove najveće rodoljubive manifestacije u Srbiji moći će da učestvuju u njenom organizovanju.

-Prva novina je ta što će svi oni koji prate naše naloge na društvenim mrežama imati mogućnost da ove godine biraju ličnost kojoj će biti posvećen 12. Cerski marš. Glasanje će na našim stranicama započeti na Božić 2021. godine i trajaće do Sretenja, kada ćemo objaviti u čiju čast ćemo u avgustu marširati na Cer, rekla je Tijana Stepanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa