17. decembar 2020.17. dec 2020.
Teški izazovi u nizu
KOŠARKA: LIGE SRBIJE

Teški izazovi u nizu

Crvena Zvezda je jedan od glavnih, ako ne i najveći kandidat za titulu i to su nažalost osetile mlade igračice šabačke DUGE pretrpevši vrlo ubedljiv poraz. Pobedile su „crveno-bele“ 72:38 (R. Stepanović 14 poena, Jozić 7, Prodanović 6). Niko realan nije ni mogao očekivati više u Beogradu, a niz teškim mečeva tek je na početku. Posle Beograđanki u gostima, Šapčanke očekuju Beograđanke, drugi večiti rival, Partizan u Šapcu.

Nekadašnji šampion je kvalitetom iza Zvezde, ali je svakako kvalitetan kolektiv sa nekoliko iskusnih košarkašica kao što su: Karalić, Stojanović, Luković, Dobrovina i nekoliko talentovanih mladih košarkašica. U prvom delu sezone Duga je pružila odličan otpor u Beogradu, odlučivale su nijanse u finišu, ali u tom meču, šabački tim bio je jači za Amerikanku Marfi i spremniji tim koji nije imao neplaniranu, dugu pauzu nedavno.
Posle Partizana Dugu očekuje još gostovanje Art baksetu, još jednom timu sa šampionskim ambicijama, a preostaao je i odložen meč protiv kragujevačkog „Radničkog“.

Pobednički iz Priboja
Košarkaši M015 ostvarili su važnu pobedu u borbi za opstanak na teškom gostovanju u Priboju. Šapčani su slavili rezultatom 80:72 (20:16, 20:24, 16:14, 24:18), što je njihov četvrti trijumf ove sezone u 11 odigranih mečeva. Očekuje ih težak zadatak u narednom kolu kada u Šapcu, u subotu, od 13:30 bude gostovao drugoplasirani „Zlatar“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa