10. jun 2021.10. jun 2021.
Neizvesne MOL
FUDBAL: NIŽE LIGE

Neizvesne MOL

U naredna dva vikenda biće poznati svi odgovori na fudbalska pitanja našeg kraja, a mnogi su izvesni ili se naziru već sada. Rađevac je očekivano slavio u Ljigu, 8:2 i ove subote, na svom terenu, protiv Mladosti iz Prnjavora ima meč loptu. Pobeda bi obezbedila titulu i proslavu veka kluba u Srpskoj ligi. Samo kiks Rađevca otvara mogućnost Slogi da pobedom u Valjevu donese treći rang u Bogosavac.

Kiks Drine u Novom Selu, širom je otvorio vrata Ceru iz Petkovice za drugu uzastopnu promociju. Pet bodova više, tri kola pre kraja deluju nedostižni. Nada Drine je Sloga iz Lipničkog Šora koja dočekuje Cer za vikend. U Badovince stiže prežaljena Mladost (PP).



Među članovi međuopštinskog ranga, sve je jasno u grupi Jadar gde je Mali Zvornik već proslavio povratak u peti rang, dok se naziru šampoioni u grapama Mačva i Pocerina. U Mačvi Lipolist i Milicionar vode borbu i neizvesno je dva kola pre kraja. Deli ih tri boda, a Lipolist u poslednjem kolu gostuje u Belotiću. Među pocercima Trešnjevka ima dva boda više i meč manje od Radničkog iz Koceljeve. Ukoliko pobedi u Draginju za vikend, podiže pehar.

Neizvesna će biti borba za opstanak o kojoj više u narednom izdanju. Od rezultata u Srpskoj ligi, zavise i sudbine spasa u nižim rangovima. Treba podsetiti da su od takmičenja tokom sezone odustali: Premijer (Badovinci), Cerić (Miokus), Jezero (Amajić), Azbukovica (Crnča), svi članovi šestog ranga srpske fudbalske piramide.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa